Annonce
Ærø

Kom til gratis opera: Tre operasangere synger fra værftsbroen i Marstal

Guido Paevatalu er blandt de medvirkende, når Ærø Operavenner laver mini operafestival i Marstal den 27. og 28. juni. Arkivfoto: Søren Buhl
Ærø Operavenner laver den 27. og 28. juni en mini operafestival i Marstal. Der vil blive sunget fra værftsbroen, ved bådebroen ud for HCC Bådeværft og i Marstal Kirke. Alle koncerter er gratis.
Annonce

Marstal: Coronakrisen har lagt hindringer i vejen for en masse kulturtilbud, og det har også ramt Ærøs Operavenner, som har måttet aflyse årets forestilling i HCC Bådeværft.

Men hvad skal man så gøre?

Ærøs Operavenner har fundet en alternativ løsning på problemet og laver en mini operafestival, som er ganske gratis. Der bliver operagalla på broen lørdag den 27. juni kl. 19.30. Scenen bliver gangbroen ved beddingerne (mellem Beddingsvej og Thomsens Plads), skriver arrangør Karsten Hermansen i en pressemeddelelse.

Operasangerne Signe Asmussen, Niels Jørgen Riis og Guido Paevatalu synger, og de akkompagneres af pianist Leif Greibe.

"Sammen vil de få havnen til at genlyde af opera i et særpræget sceneri, når tilhørerne kan forsamles i egne joller foran gangbroen, mens det landbaserede publikum kan lytte fra kajerne." skriver Karsten Hermansen.

Han opfordrer til, at man selv medbringer noget at sidde på, klapstole eller lignende. Resultatet skulle gerne blive en storslået og stemningsfuld koncert på en smuk midsommeraften.

Næste dag bliver der atter koncert i det fri, når de samme sangere og deres akkompagnatør slår tonen an på bådebroen ud for HCC Bådeværft søndag den 28. juni kl. 16. Programmet vil i begge tilfælde have operaen i centrum, om end der også bliver plads til danske og nordiske sange.

Festivalen sluttes af med koncert i Marstal Kirke søndag den 28. juni kl. 19.30. De samme tre sangere medvirker, denne gang akkompagneret af Karsten Hermansen.

Der er fri entré til alle koncerter, som finansieres af fonde, Ærø Kommune og Ærø Menighedsråd, skriver Karsten Hermansen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce