Debat

Annonce
Debat

Debat: Det vil være en katastrofe at bytte rundt på Skjoldnæs og Ellen

Debat

Debat: Når livet gør ondt

Læserbrev: I denne skønne juletid, da falder julesneen hvid. Julen er festernes, glædens, og fællesskabets tid. En tid, mange af os ser frem til, og hvor vi dyrker det gode i livet. Dejligt og forståeligt, men sådan er det ikke for alle. Antallet af unge med ondt i livet er voldsomt stigende. Unge, der føler dårligt selvværd og føler, at de ikke lever op til alt det, som omgivelserne kræver af dem, er bekymrende.

Debat

Debat: Færgespørgsmål til borgmesteren

Læserbrev: Efter den senere tids oplevelser om projektet ”nye færger” og efter læsning af artiklen i blandt andet Fyns Amts Avis om Svendborg Kommunes køb af en ny Højestenefærge og Maritime Nyheder om Læsøs køb af ny el-færge, afføder det en stribe relevante spørgsmål om Ærøs færgeprojekt.

Debat

Sådan deltager du i debatten på faa.dk og i Fyns Amts Avis

Debatindlæg må maksimalt være på 1500 anslag inklusiv mellemrum. Ønsker du at skrive en kronik, der dykker dybere ned i et emne - for eksempel med din personlige erfaring eller som henviser til forskning på det givne område - skal den være på cirka 5000 anslag. Har du et kronikforslag, kontakt da gerne debatredaktionen på forhånd på debat@faa.dk.

Annonce
Debat

Debat: Selvransagelse er påkrævet i elforsyningen

Læserbrev: Som kunde eller bruger af strøm fra Sydfyns Elforsyning skal man føle sig snydt af direktør og bestyrelse eller repræsentantskab.

Debat

Debat: Nyt "kys og kør"-anlæg i Gudmes skole

Debat

Klumme: Energikrisen startede ikke med Putin

Året er ved at rinde ud, og det er tid til at gøre status for 2022. Et år, som de flest nok vil huske for høje el- og varmeregninger. Det vil jeg også, men jeg vil også huske året som det mest dramatiske på energimarkedet i mange år.

Debat

Fyns Amts Avis mener: Problemer skal løses med det samme

Annonce
Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Journalister snager da også i alt - for din og min skyld

Vi har netop taget hul på december, og mens mange forbinder julemåneden med en nedtælling på 24, står det anderledes til hos de af os, der ejer jord.

Langeland

Debat: Ambulancerne er (for) længe undervejs

Debat

Debat: Forkert signal at sætte millioner af til multiarena

Læserbrev: Kommunalbestyrelsen har ansvaret for den lokale velfærd og vækst og for kommunens udvikling. Vi har også et økonomisk ansvar over for borgerne i forhold til, hvad vi bruger skatteborgernes penge på.

Annonce
Debat

Debat: Fokus på fattigdom på en mindre fattige måde

Læserbrev: Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk ønsker større fokus på sociale lag i samfundet som nye ambassadører for Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg. Det er mit indtryk, at det er de bedste hensigter, der ligger bag parrets initiativ. Tak for det.

Debat

Debat: En god oplevelse

Debat

Debat: Hjertestop er farligt - men skal alle lægepraksisser så til Nyt OUH?

Læserbrev: Praktiserende læge Martin Bo Sørensen kommer i mandagdagens avis med et budskab om, at det er sikrere for patienter at gå til læge, hvis der i umiddelbar tilknytning til lægen er en akutmodtagelse.

Debat

Debat: Stop højt kystbyggeri

Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Lad os tale lidt mere om døden

Den kommer til os alle. Døden. Og er som sådan et eviggyldigt tema, som vi meget vel kunne tale lidt mere om. Om ikke andet for at afmystificere det en smule.

Debat

Debat: Må fornuften bevare Ærø

Bolig

Mormors underbukser og det, der var værre

Når jeg tænker tilbage på min mormor - og det, jeg husker hende for - så overvejer jeg også, hvad det er mine børnebørn kommer til at huske mig for, og om jeg selv kan være med til at lave spor hos dem, eller jeg på forhånd har tabt til en iPad?

Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Forhåbentlig har sydfynboerne kræfter til at kæmpe sig ud af kriserne

Der bliver givetvis studeret kriseledelse og nærkigget på renter, priser og egne nøgletal både i mange sydfynske virksomheder og private hjem for tiden.

Debat

Fyns Amts Avis mener: Stærkt at snakke menneskerettigheder ved storskærmen

Debat

Fyns Amts Avis mener: Vi mener rent faktisk, at vi bør handle lokalt - også de dage, der ikke er sorte fredage

Det er vitterligt nemt at blive grebet af sortsynet – eller bare gråsynet i de her grå novemberdage - med krise med krise på. Og så er vi ikke engang nået til vinteren endnu.

Debat

Fyns Amts Avis mener: Vær nu lidt kreative og lad folk flytte på campingplads

Debat

Læserdebat: Er kommunens økonomi blevet for stram?

Læserbrev: Uanset hvor jeg kommer i vores geografiske store kommune, møder jeg masser af ildsjæle. Ildsjæle, som gerne vil gøre en ekstra indsats, for at skabe nyt liv eller bedre forhold for lokalområderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce