Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Debat

Brofantaster og asfaltdyrkere

Debat

Hvor er problemet? Vi har allerede forbindelse til Als

Læserdebat: Spændende og lidt mærkeligt med den begejstring, en Fyn-Als bro vækker. Man får næsten associationer til Murens fald: Endelig er der fri adgang. Nu kan jeg se den familie, jeg ikke har mødt de sidste 30 år.

Annonce
Debat

Debat: Vanskeligt at finde en beredskabsdirektør, der kan favne hele Fyn

Læserbrev: Som politiker stopper jeg ikke med at medvirke til et ordenligt beredskab på Sydfyn. Venstre i Svendborg har flere gange bevist, at vi er meget interesserede i et robust beredskab til gavn for borgerne og vores virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Mindfulness på skoleskemaet

Debat

100 mio. kr. til Frølageret: - Får vi nok for museumspengene?

Lokaldebat: Jeg kan ikke lade være med at føle et tab nu, når museer og kulturbygninger er relevante i debatten i Faaborg, hvor en investering på hundrede millioner i renovering af et frølager ikke sættes i tvivl, og kulturhistoriske bygninger forsømmes.

Annonce
Annonce
Debat

Debat: Bekymrende når demokratiet undermineres af de folkevalgte selv

Læserbrev: Et flertal i Miljø- og Naturudvalget har indstillet til Kommunalbestyrelsen, at der i Svendborg Kommune skal planlægges for opsætning af tre landvindmøller på minimum 150 meter og 85 hektar solcelleparker. Det stemte Venstre af mange årsager imod.

Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Heroisk stor styrke fra holdkammeraterne, da deres ven faldt om

Tiden standsede, da Christian Eriksen faldt om lørdag aften. Hele Parken, Danmark, verden fulgte med ventende, lamslåede, chokerede, grædende.

Annonce