Annonce
Debat

DBU og Mary Fonden: Gode børnefællesskaber i fritidslivet er vigtigere end nogensinde før

Debat: Mange børn har savnet fysisk kontakt med deres venner fra både skole og fritid efter et år med online-møder, Instagram og FaceTime derhjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Data skal reflekteres i et etisk, demokratisk og værdibaseret perspektiv

For nylig offentliggjorde superligaklubben OB, at de havde ansat en dataanalytiker. Målet er at udvikle en kæmpe database, så man hele tiden kan evaluere på, om holdet og de enkelte spillere gør det bedre.

Annonce
Debat

Debat: Er du også forvirret?

Debat

Debat: Venstre vil fravælge egne borgere – vi er ikke enige

Læserbrev: Den allerførste linje i indstillingen på sidste Teknik og Erhvervsudvalgets møde ”Der tilføjes krav om folkeregister adresse i Svendborg kommune for at bibeholde sin bådplads.”

Annonce
Annonce
Debat

Debat: Vi skal behandle borgere og erhvervslivet ordentligt

Læserbrev: Svendborg Kommune skal være erhvervsvenlig. Det skal blandt andet ske ved at give god information om miljøkrav, der gælder i erhvervsområder, så virksomheder ikke risikerer at etablere sig, hvor det kan give konflikter med boliger.

Annonce
Debat

Debat: En katastrofe hvis folk ikke vil prøve at være selvstændige

Læserbrev: Det var en stor øjenåbner, Rikke Bekker gav mig på hendes leder den 13. april i avisen. Jeg var godt klar over, at der ikke var så mange, som ville være selvstændige som tidligere, men at det var så slemt, havde jeg ikke regnet med.

Annonce