Annonce
Debat

Læserbrev: Man har et standpunkt til man tager et nyt…..

Finn Galatius mener, Venstre-politiker Lennart Mogensen har ændret holdning for at stille vælgerne i Marstal tilfredse. Foto: Søren Stidsholt Nielsen

Splitte mine bramsejl – nu kan man ligefrem læse i Fyns Amts Avis, at fanden er ved at gå i kloster…..

Her gik jeg med en barnetro på, at selveste Jens Otto Krags berømte quote: ”Man har et standpunkt til man tager en nyt”, var socialdemokratisk mærkevare.

Men ak nej. Den har Lennart Mogensen taget til sig, idet han i dagen avis pludselig har lavet en såkaldt ”180’er”, det vil sige, at hans holdning til ÆrøXpressen nu pludselig er skiftet.

Annonce

Nu hvor kommunalvalgets skinbarlige alvor nærmer sig, finder Lennart Mogensen det betimeligt at skifte holdning og pludselig fedte for stemmekvæget i Marstal.

Jeg skal lige opfriske læsernes hukommelse og konstatere, at Venstres spidskandidat høstede et latterligt lavt stemmetal i Marstal ved sidste valg.

Noget kunne tyde på at Lennart Mogensen er fuldstændig ude af trit med sit politiske bagland. Jeg kan finde snesevis af artikler i Fyns Amts Avis med Venstres guruer, såsom Erling Bonnesen og Jens Groth Lauritsen, der ikke ønsker en rute mellem Marstal og Rudkøbing. Men det er nok ikke så interessant i denne sammenhæng.

Hvad der er mere interessant i mit nyhedsarkiv, er et læserbrev i Fyns Amts Avis den 11.11.2017, hvor Lennart Mogensen sammen med Bent Juul Sørensen fraråder folk at købe aktier i det nystartede færgeselskab. Nu er jeg ikke investeringsekspert, og belæste løg på CBS ville da nok også mene, at det ikke er en aktie, der kommer til at påvirke C20 indekset.

De mennesker, der har sat en skilling i færgeselskabet, har gjort det med hjertet og med ønsket om, at det skal gå Marstal bedre. Og ved Gud om det ikke har virket. Man skal trække hatten godt ned over øjnene, hvis man vil ignorere den enorme effekt, som færgen har. Marstallerne har lavet at fuldskalaforsøg, der i al sin enkelthed viser, at det var meget forkert at amputere færgeruten mellem Marstal og Rudkøbing.

Nu er det naturligvis glædeligt, at det er gået op for selv Lennart Mogensen, at den nye færge er til stor gavn for øen. Han indser, at man umuligt havde kunnet flytte den enorme mængde trafik uden den nye færge. Jeg mangler dog at kunne udbryde: ”Nej, hvor er han dog oprigtig.”

Jeg vil anbefale vælgerne at stemme på nogen, der vil Marstal og øen som sådan det vel. Jeg tror oprigtigt ikke, at Lennart Mogensen hører hjemme i den kategori.

Annonce
Svendborg For abonnenter

13 år siden sidst, at alle har skrevet under på budgettet: Nyt børnehus på Thurø, cykelstier i lokalområderne og penge til et plejehjem

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kæmpe redningsaktion ved Sydlangeland: Dykker bjærget i god behold efter tur i meget dårligt vejr og stærk strøm

Langeland For abonnenter

Mike blev snydt af sin revisor: - Da jeg skulle udbetale løn, var min konto lukket

Faaborg-Midtfyn

Formand undskylder beslutning: Nu må omstridt kandidat alligevel komme med i paneldebat

Faaborg-Midtfyn

Hurtig indsats reddede gammel bygade fra ny storbrand

Langeland

Skøn nyhed til weekenden: Forsyningsselskab ophæver koge-anbefaling

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Flextaxachauffør fór vild til Bentes bisættelse: Nu siger Fynbus undskyld og sender blomster

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Debat

Debat: Har FAA ikke en kulturel forpligtelse?

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv For abonnenter

Anders tog på togt og satte sejl til kaptajndrømmen - nu truer finansloven skoleskibene

Svendborg

Se videoen: Sådan finder du vej ved Ørkildskolen

Navne For abonnenter

Marstals store historieformidler: Det bliver aldrig trivielt at fortælle

Kultur For abonnenter

Kære læser: Vi lytter til jeres kulturkritik – så lad os mødes!

Langeland

Debat: Det er usandsynligt godt arbejdet af den nuværende kommunalbestyrelse, for den den gamle lokalplan var lavet totalt tåbeligt

Annonce