Annonce
Svendborg

Indbo fra slot kan blive dit: Juleauktion på Valdemars Slot

Louise Albinus ses her sammen med nogle af de mange juleemner, som også er med på netauktionen. Privatfoto
Som noget helt ekstraordinært har familien på Valdemars Slot valgt at lave en oprydnings netauktion. Der er eftersyn den 28. november.

Tåsinge: Hvis du har drømt om at eje indbo fra et slot, så er muligheden der nu. Familien bag Valdemars Slot, blandt andre Louise og Nikolaj Albinus, henholdsvis bestyrelsesformand og direktør i selskabet bag slottet, slår nemlig i år dørene op til en oprydningsauktion.

Louise Albinus fortæller, at man har brug for en større oprydning på slottet - nøjagtig som dengang i 1993, da Niels lensbaron Iuel-Brockdorff og lensbaronesse Molisse vendte hjem fra England.

Denne gang foregår oprydningen dog på en noget anderledes måde, da det foregår via en netauktion hos Campen Auktioner.

Louise Albinus foran Valdemars Slot, som har været i familiens eje siden 1677. Privatfoto

- De mange spændende emner, som stammer fra slottet og tilhørende boliger er meget unikke, og der vil være mulighed for at erhverve sig alt fra antikviteter til julepynt, oplyses det i en pressemeddelelse.

I den forbindelse vil der blive afholdt et eftersyn, hvor man også kan nyde det flotte slot med den fantastiske beliggenhed og samtidig tage de mange emner, der kommer på auktion, i nærsyn.

Annonce

Mange rariteter

Blandt de spændende ting kan nævnes plankeborde, møbler, lysekroner, julepynt, vaser og lamper samt service.

Katalognummer 148 er for eksempel et flot massivt bord, som var det første møbel, Louise Albinus fik, da hun flyttede til England, og som blev placeret i parrets entré. Nummer 156 er et ternet sofasæt fra hendes børne­værelse, som er betrukket med stof fra designeren Ralph Lauren.


Blandt de spændende ting kan nævnes plankeborde, møbler, lysekroner, julepynt, vaser og lamper samt service.

Fra artiklen


Valdemars Slot blev opført af Kong Christian 4. i årene fra 1639 til 1644 til sønnen Valdemar Christian. Valdemars Slot er Danmarks største private bolig og råder over 8000 kvadratmeter og ikke mindre end 17 badeværelser. Slottet har været i familiens eje i 11 generationer,

Slottet er ikke tilgængeligt for offentligheden før juni 2021.

Lørdag den 28. november fra kl. 10-15 vil der være mulighed for ved selvsyn, at betragte de mange emner, som kommer på auktion.

Udlevering af købte effekter sker den 4. og 5 december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce