Annonce
Svendborg

Fortsættelse: Historier om Drejø er tilbage

Den 30. november er der øernes julemarked - i år med lanceringen af endnu to udgivelser af Alfeline-bøgerne.

Drejø: - Trut og farfar spillede sammen på klaveret og trompeten. Alfeline og farmor sad stille og hørte på. Nu begyndte de at øve julesalmer. Og det var jo godt nok, for det varede ikke længe, så kom julen.

Sådan lyder noget af indledningen til den nyeste udgivelse af Alfeline-serien, der er en blanding af fiktion og fakta om en pige og hendes familie, der er på besøg på Drejø. Historierne er for børn, og det er Jette Arp, der endnu engang har været ved tastaturet.

Tilbage i sommeren udkom 72-årige Jette Arp sammen med Helle Køster med ti Alfeline-fortællinger og nu udkommer, der altså to mere.

- Alfeline-historierne er finurlige familie-fortællinger, der ikke blot henvender sig til læsere, der har en tilknytning til Drejø. Det kan måske være en øjenåbner for, hvordan livet i et såkaldt udkantsområde leves, skriver Jette Arp en i pressemeddelelse.

Den 30. november afholdes øernes julemarked på Havnepladsen 2 fra klokken 9 til 15. Der vil være forskellige boder med ø-specialiteter og her præsenteres også de nye Alfeline-historier nummer 11 og 12. I løbet af foråret og sommeren 2020 forventes der at komme yderligere tre til fire udgivelser./limai

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Populistisk, Mette Kristensen

Svendborg For abonnenter

Ekspert: Det skal der til, før kommunen kan rive øverste etage af Rubberton-byggeri ned

Annonce