Annonce
Fyn

Endnu en nyansættelse: Middelfart Kommune henter leder fra Skanderborg Forsyning

Michael Pilc er ny direktør i Middelfart Spildevand. Pr-foto.

Nordvestfyn: Middelfart Kommune fortsætter med at byde velkommen til en række nye ansatte på ledelsesposter.

Senest har man ansat 42-årige Michael Pilc, der skal stå i spidsen for Middelfart Spildevand som direktør fra den 1. juli 2020

Forinden har Middelfart Kommune også ansat 36-årige Rasmus Kjølby som kommunikationschef, 52-årige Steen Møller som ny stabschef, der først tiltræder sin stilling 1. august, samt Jane Haugaard Bruun som ny ejendomschef, der begynder 1. juli.

Annonce

Michael Pilc er oprindeligt uddannet maskinmester og har derudover en lang række uddannelser og kurser. Han kommer med en solid brancheerfaring og har tidligere været driftsleder og souschef ved Grønlands Energiforsyning og driftsleder ved Ry Vand. Siden 2011 har han været ved Skanderborg Forsyning som driftsleder og afdelingschef, skriver Middelfart Kommune i en pressemeddelelse.

Her fortæller Michael Pilc også, at han glæder sig til jobbet som direktør for Middelfart Spildevand.

- Jeg glæder mig til at være med til at skabe rammerne for de mange spændende aktiviteter som Middelfart Spildevand står for, og jeg ser frem til et godt samarbejde med de mange aktører, vi arbejder sammen med, siger han.

Michael Pilc bor i Horsens med sin kone Katarzyna, og har to børn, Olivia på fem år og Sofia på to år.

Den nu tidligere direktør for Middelfart Spildevand Thomas Foged sagde sit job op i januar for at tiltræde stillingen som direktør for voksne i Billund Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Dyrup: Fællessang og bålhygge

Annonce