Annonce
Erhverv

Ejendomsvirksomhed halverer overskud: Men klarer sig igennem Covid-19

Entreprenør og murermester Palle Johansen er medejer af Vista Ejendomme. Arkivfoto: Lasss Hansen
Vista Ejendomme A/S havde en mindre bruttofortjeneste end året før, viser det nyeste regnskab.

Assens: Vista Ejendomme A/S, der administrerer flere lejemål i Assens, har oplevet en relativ stor nedgang i indtjeningen i det seneste år.

Det kan man læse i det nye regnskab for 2019, firmaet har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. Overskuddet er mere end halveret fra fem millioner kroner til 1,9 millioner kroner før skat. Bruttofortjenesten faldt med 25 procent set i forhold til året før.

Viste Ejendomme A/S, der markedsfører sig som "boliger til voksne", ejes i fællesskab af murermester og entreprenør Palle Johansen, Henning Braa Sørensen og Jens Brå Sørensen. Firmaet udlejer både til private og erhverv. Det er bl.a. Vista Ejendomme A/S, der er hovedindehaver af Erhvervspark Assens ligesom selskabet stod bag omdannelsen af Borgerskolen i Assens til lejligheder.

Formue steg

Med hensyn til konsekvenserne af Covid-19, så vurderer Vista Ejendomme A/S, at hændelsen kan gå hen og påvirke både selskabets omsætning og resultat negativt i år i forhold til den budgetterede omsætning og resultatet. Men det er for tidligt at sige noget om hvordan og hvorledes, fremgår det af regnskabet. "Ledelsen vurderer, at selskabet har et tilstrækkeligt likviditetsberedskab", hedder det.

På trods af, at overskuddet blev mere end halveret for året, så kan ejerkredsen dog med en vis tilfredshed nok se tilbage på, at formuen steg fra 28,2 millioner til 30,1 millioner kroner i Vista Ejendomme A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce