Seks bryggere samler det bedste fra begges verdener i en ølflaske: Valnødden fra Ærø skal samarbejde med hyldeblomsten fra Ørbæk
Fra venstre: Andreas Falkenberg (produktionschef ved Ørbæk Bryggeri), Anders Høker Petersen (projektleder og brygger ved Ærø Bryggeri), Rasmus Stokholm (teknisk brygmester ved Ørbæk Bryggeri), Mads Dideriksen (administrativ brygmester ved Ørbæk Bryggeri), Bent Morsø (brygger ved Ærø Bryggeri). Forrest: Janni Bidstrup (direktør ved Ærø Bryggeri). Øverst: Bo Andersen (brygger ved Ørbæk Bryggeri). Foto: Stine Gjelstrup Hansen
Den rødbrune og afrundede økologiske øl med valnød fra Ærø Bryggeri er røget i karet sammen med den lette, luftige og fynske forårsklassiker fra Ørbæk Bryggeri. Og her skal de ligge lidt sammen, inden de skal ud på hylderne i en fusioneret form. Et eksperimenterende samarbejde, der både er sjovt og giver rigtig god mening, hvis man spørger de seks bryggere.