Annonce
Svendborg

Yngste nogensinde: Folk stod i kø for at modtage kajak-Lasse

Til stor jubel trådte Lasse Andreas Bøgh op på badebroen, hvor folk stod i kø for at hilse på ham. Foto: Rasmus Henriksen
Der var flere mennesker på badebroen ud for Hotel Christiansminde søndag, end der plejer at være i højsæsonen. De fremmødte ville hilse på thurineren Lasse Andreas Bøgh, der som den yngste nogensinde vil ro Danmark rundt om vinteren.

Svendborg: Der var kamp om pladserne på badebroen ud for Hotel Christiansminde søndag middag. I horisonten begyndte en havkajak at nærme sig. For hvert padletag steg stemningen hos de mere end 50 fremmødte, der stod i kø for at hilse på hovedpersonen i kajakken Lasse Andreas Bøgh.

I sin jagt på at blive den yngste til at ro Danmark rundt om vinteren har thurineren Lasse Andreas Bøgh opbygget en stor følgeskare på sin blog www.kajak-lasse.dk

- Det er kæmpestort, at så mange gider bruge deres tid på at komme og hilse på mig. Nogle af dem kender jeg, men der er også mange, jeg ikke kender, sagde den 25-årige.

Lå dehydreret i en skov

Siden Lasse Andreas Bøgh den 13. februar tog det første padletag mod sit mål, har han oplevet op- og nedture på sin vej.

- Der har været modvind, så jeg ikke har nået den distance, jeg gerne ville. Jeg var også dehydreret i en periode, hvor jeg lå ude i en skov og ikke havde det så godt.

Han fik det dog hurtigt bedre, og resten af turen har været fantastisk.

- Jeg har mødt mange søde mennesker, der har tilbudt mig husly eller talt med mig, når jeg kom i land.

Annonce

Det handler om at ville

Lasse Andreas Bøgh har ikke bare været på en fysisk rejse men også en mental rejse, forklarede han.

- Jeg er blevet stærkere mentalt på mange punkter. Jeg har lært meget om at sejle i kajak men også om mig selv.

- Det handler om at ville. Man skal lave det, man har lyst til. Fordi hvis du ikke har lyst til det, bliver det ikke godt.

Senere samme dag skal han videre til Skarø. Han regner med at have færdiggjort turen den 28. marts, hvor han efter planen når Flensborg.

Han må have nogle store overarme, lød det blandt andet fra de fremmødte, der drak champagne, mens de ventede på Lasse Andreas Bøgh. Foto: Rasmus Henriksen
Annonce

Teknikken er der helt styr på

Annonce

Mange brugte lejligheden til at få luftet deres hund

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce