Annonce
Ærø

Ydmyghed, mod og et skridt ad gangen: 3 gode råd til mulige tilflyttere

Stefan Skov Andersen og Rikke Brunsgaard Andersen giver gode råd til mulige tilflyttere. Foto: Matin Ytting Rask
Rikke Brunsgaard Andersen og Stefan Skov Andersen har boet på Ærø godt et par år og har for nylig købt hus i Voderup. Vi bad parret komme med tre gode råd til folk, der overvejer at flytte til Ærø.

1) Tag et skridt ad gangen

- Start med at leje en bolig, så I kan prøve det af og finde ud af, om det er jer det her. Det er en god måde at få rettet drømmene til og se, hvad der kan lade sig gøre, siger Stefan Skov Andersen.

Annonce

+ 6000

Fyns Amts Avis sætter i denne kampagne fokus på befolkningsudviklingen på Ærø. Målet er at få vendt udviklingen, så tallet igen når op over 6000 indbyggere.

Vi vil sætte spot på udfordringer og anvise løsninger. Vi vil høre om gode og dårlige erfaringer og spørge, hvad andre har gjort.

Du kan også være med. Skriv til os på aeroe@faa.dk med dine bud på, hvordan Ærø får flere indbyggere.

2. Vær åben og imødekommende - men husk ydmygheden

- Det handler om at møde andre med åbenhed og venlighed. Tag ud og mød folk og deltag. Så får du hurtigt opbygget et netværk. Men husk også lige at stikke en finger i jorden og være ydmyg. Du er ny på øen, og der er nogle traditioner og vaner, siger Stefan Skov Andersen.

3) Vær ikke bange for det

- Selvfølgelig kræver det noget mod at rykke til en ø, men man skal ikke være bange for det. Så længe man ikke er kræsen i forhold til jobs, så skal det nok gå - på den ene eller anden måde, siger Rikke Brunsgaard Andersen.

Illustration: Mikkel D. Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce