Annonce
Svendborg

Visens Venner Svendborg byder på koncert med Mads Toghøj

Sanger og sangskriver Mads Toghøj gæster Visens Venner i Svendborg den 26. januar. PR-foto

Svendborg: Søndag den 26. januar kl. 15 kan man lytte til sanger og sangskriver Mads Toghøj i Musikskolens sal. Mads Toghøjs musikalske hjerte er placeret et sted mellem Nashville og Skagen. Elvis, Cash, country, americana, rock`n`roll og nordjysk folkemusik går op i en højere enhed, når Mads spiller.

Eftermiddagen indledes med optræden af Visens Venners habile solister samt fællessang.

- Vi kom rigtig godt ud af det gamle år, fik påfyldt ny energi via en masterclass med operasanger Jesper Buhl i september og har nu udsigt til en dejlig gentagelse, en ny masterclass i februar. Det betyder ikke, at viserne er udskiftet med operastrofer, men det giver inspiration og lyst til at indvinde nyt land og dygtiggøre sig. Sådan vitalitet smitter, siger formand for Visens Venner, Birthe Wittendorff i en pressemeddelelse.

- Vi har ligeledes kunnet mærke det på antal af gæster, vi har været godt besøgt- trods Vild med Dans ol. Intet kan erstatte det levende møde mellem mennesker, fastslår Birthe Wittendorff./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Brandårsag ukendt: Ild i madras

Leder For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: SfB og Oure viser en anden vej til Superligaen

Det er ikke ligefrem i hvert transfervindue, at en fodboldspiller fra Sydfyn skriver kontrakt med en superligaklub. Men det skete altså kort før nytår, da SfB/Oures Mikkel Hyllegaard skiftede Tipsvænget ud med Ådalen og OB’s hvide og blå striber. Det er stort for både Hyllegaard og overbygningen mellem SfB og Oureskolerne, og vi er nok flere, der holder ekstra øje med OB de kommende år og se, om Mikkel Hyllegaard kan veksle sin unikke topfart til et superligagennembrud. Uanset hvordan det går, er skiftet et tydeligt tegn på, at det er interessant, hvad SfB og Oure har gang i. For der er hverken bygget en motor- eller landevej, knap nok en grusvej, fra Danmarksserien til Superligaen. Den destination når man via topklubbernes ungdomsafdelinger, som gør, hvad de kan for at støvsuge de mindre klubber for de bedste knægte og se, om de på sigt kan blive klubbens næste anfører, topscorer og måske store millionsalg til udlandet. Og når man samtidig husker, at det er den anden Oure-spiller de seneste tre år, som er rykket direkte i Superligaen, er det værd at tygge på, om SfB/Oure har fat i noget, som man kan lære af. I hvert fald gør de tingene anderledes end mange andre danske fodboldklubber. Hvor det er seriøse bijob med fem-cifrede lønningsbeløb for mange divisionsspillere, bygger SfB/Oure dels på et mere traditionelt foreningsgrundlag i SfB og dels Oureskolernes muligheder for at skabe et træningsmiljø i topklasse for dets elever/ansatte, uanset om de er førsteholdsspillere i Svendborg eller ej. Og samtidig har Oures fodboldledelse insisteret på at holde fast i den spillestil, som man har besluttet man følger på skolerne, uanset stillingen, om det er i 1. eller 93. spilleminut og om det ville være skabe et bedre resultat på dagen at losse bolden ud til indkast. En tilgang, der absolut også kan skabe en del frustrationer. Men der noget, der tyder på, at det er vigtigere at skabe et stærkt træningsmiljø og holde fast på værdier og strategi, end det er at lønne fritidsfodboldspillere med så mange småpenge som muligt. I hvert fald hvis man vil forløse potentialet og fodbolddrømmene i unge mænd. Og måske er det også en opskrift, som virker i andre brancher.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];