Annonce
Faaborg-Midtfyn

Visens Venner starter igen efter coronaen

Visens Venner starter sæsonen oven på coronapausen med sang og hygge i Svanninge Bakker. Privatfoto
Visens Venner tager ud i Svanninge Bakker med madkurv og fællessange tirsdag 4. august.
Annonce

Faaborg: Gennem lang tid har visesangen været lagt på hylden på grund af corona. Og dog. Mange af Visens Venner har fulgt Philip Faber og hans dejlige morgensange og fællessange. Senere har de fulgt krydstogtskibet "Aron" på dets togt rundt i Det Sydfynske Øhav.

Nu kan Visens Venner se lys for enden af tunnelen, og de er klar til at tage fat på en ny sæson. Tirsdag  4. august klokken 18.30 er der meget mere end den smukke natur at opleve i Svanninge Bakker. Da drager medlemmerne af sted mod lysningen ved flagstangen medbringende borde, stole, madkurve, sanghæfter og så selvfølgelig deres gamle, kendte musiker Erik Larsen fra Faldsled. Han vil akkompagnere alle de sange, der skal synges denne aften.


Efter spisning af den medbragte madkurv tager vi fat på sangene, og når aftenen går på hæld, sluttes vi af med, at alle går op til flagstangen og synger nogle kendte aftensange, mens vi ser solen gå ned over Illumø og Vigø. Smukkere aftenstemning får man ikke.

Kirsten Røssel, Visens Venner i Faaborg


Mon de slipper for at høre ”Sangen om Svanninge Bakker”, som Lars Bundgaard skrev, og Erik Larsen har sat musik til?

- Efter spisning af den medbragte madkurv tager vi fat på sangene, og når aftenen går på hæld, slutter vi af med, at alle går op til flagstangen og synger nogle kendte aftensange, mens vi ser solen gå ned over Illumø og Vigø. Smukkere aftenstemning får man ikke, skriver Kirsten Røssel fra Visens Venner i en pressemeddelelse.

Hvis vejrguderne mod forventning ikke er med Visens Venner denne aften, har Restaurant Skovlyst lovet at give tag over hovedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Jim Lyngvild ville blot gøre en god gerning: Beskyldt for dyremishandling og nazi-sympatier på kommunal Facebook-side

Sport

Rabbits vil lægge pres på Næstved

Annonce