Annonce
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Vejdirektoratet kalder uheldet søndag aften "ekstremt uheldigt", og Sofie Rye Kawa, som kom kørende i det vestgående spor, netop som den løsrevne anhænger var på vej tværs over motorvejen, kunne bagefter prise sig lykkelig over at have undgået et sammenstød med anhængeren. Foto: Kim Rune Jessen.
En bilinspektør undersøgte en vildfaren anhænger på den Fynske Motorvej søndag aften - rapporten kan give en forklaring på, hvorfor anhængeren rev sig løs.

Fyn: Hvad skete der, da en anhænger søndag aften gik løs fra en lastbil og endte i det modgående spor på den Fynske Motorvej ved Vissenbjerg-afkørslen? Det kan Fyns Politi formentlig først om en måned give et muligt svar på, oplyser politikommissær Erik Skov.

Efter uheldet, hvor lastbilens anhænger trillede tværs over motorvejen på et stykke, hvor autoværnet mellem de to spor midlertidigt er fjernet på grund af arbejdet med at udvide vejen, blev lastbilen og anhængeren undersøgt af en bilinspektør. Og først når rapporten fra inspektøren er klar, kan politiet fortælle, hvad der sandsynligvis er sket, og om nogen bliver sigtet i forbindelse med uheldet.

Ifølge Erik Skov var det en påhængsvogn med en totalvægt på tre tons, som kørte tværs over motorvejen og var tæt på at ramme en bilist i det modkørende spor, som Fyens.dk fortalte om mandag. Sofie Rye Kawa fra Fredericia måtte bremse hårdt for at undgå en kollision med anhængeren, da hun kom kørende i det vestgående spor ved Vissenbjerg-afkørslen.

Ifølge Vejdirektoratet var det "ekstremt uheldigt", at påhængsvognen rev sig løs fra lastbilen netop på det sted.

- Det er uheldigvis sket på en strækning med vejarbejde, hvor hastigheden var sat ned til 80 kilometer i timen. Der har vi sat autoværn op langt de fleste steder, men der er korte strækninger, hvor autoværnet er brudt. Det er såkaldte overledningstrækninger, hvor vi har brug for at spærre den ene side af motorvejen og dermed guide folk over i den anden, forklarede Michael Aakjer Nielsen, afdelingsleder hos Vejdirektoratet, til Fyens Stiftstidende mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg

Brolukning på Thurø: Turisterhvervet på øen er målløse

Svendborg For abonnenter

Tre socialdemokrater stemte ikke med borgmesteren: Splittet byråd godkender principper for søfartsskoleprojekt

Annonce