Annonce
Faaborg-Midtfyn

Vild rejse fra skurvogn til imperium: Dyrenes Verden åbner ny stor butik i Ringe

Ja, man skulle næsten tro, at Anette Nielsens mand, Aksel Nielsen, har kurs mod Ringe med personale til den nye butik ... På rullevognen er det fra venstre Anja Andersen, Anette Nielsen og Karen Therkelsen. Foto: Palle Søby
Dyrenes Verden på Svanningehuse ved Diernæs åbner pr. 1. februar en tilsvarende butik i Ringe, hvor Anette Nielsen overtager lejemålet på Rynkeby Mølle fra Foder & Fritid, der lukker sin afdeling på Fyn.

Diernæs/Ringe: Det er noget af en rejse, Anette Nielsen har foretaget, siden hun 1. juli 2013 åbnede gårdbutikken Dyrenes Verden i en skurvogn hjemme på gården på Svanningehuse 31.

Den ene udvidelse har taget den anden. Allerede i november 2014 flyttede hun fra skurvognen over i maskinhuset i en rigtig butik på 60 kvadratmeter med tilhørende lager på 250 kvadratmeter.

Det er jo ikke for at trække kunder herfra til Ringe, og vores nuværende butik på Svanningehuse fortsætter uændret. Men det er, fordi der bliver et hul i Ringe. Butikken ligger supergodt, og der er gode muligheder for oplandet.

Anette Nielsen, indehaver af Dyrenes Verden Outdoor & Fritid

I 2018 fik hun opført en ny 300 kvadratmeter stor tilbygning, og samtidig blev varesortimentet udvidet med jagt-, fritids- og rideudstyr.

Annonce

Så i dag har hun en kæmpestor og meget populær gårdbutik med alt inden for foder og udstyr til dyr, tøj og udstyr til jagt og ridning, biobrændsel, haveartikler samt specialiteter og delikatesser.

Hun dobler op

Men hvorfor nøjes med én stor gårdbutik, hvis man kan få to? Så nu gør Anette Nielsen det vildeste, hun endnu har gjort på sin rejse: Hun åbner en tilsvarende butik i Ringe.

Hun overtager simpelthen lejemålet i Rynkeby Mølle, som de seneste tre år har huset butikken Foder & Fritid. Men kæden, der også har butikker i Horsens, Randers og Varde, har besluttet at lukke sin afdeling i Ringe, og derfor bliver lejemålet ledigt pr. 1. februar.

Anette Nielsen overtager pr. 1. februar lejemålet her på Odensevej 67 i Ringe, hvor Foder & Fritid har haft til huse de seneste tre år. Foto: Hardy Hounsgaard

- Det var helt tilfældigt, at en af mine konsulenter fortalte, at de nu lukker butikken i Ringe - og om det ikke var noget for mig at overtage lejemålet, fortæller Anette Nielsen.

Og det var det så.

Annonce

Udfylder et tomrum i Ringe

- Det er jo ikke for at trække kunder herfra til Ringe, og vores nuværende butik på Svanningehuse fortsætter uændret. Men det er, fordi der bliver et hul i Ringe. Butikken ligger supergodt, og der er gode muligheder for oplandet, siger Anette Nielsen.

- Planen er, at vi vil have foder og udstyr til dyr, men outdoor-delen med jagt og fritid tager vi ikke med til Ringe, fordi der i forvejen er Outdoor Fyn, og vi kommer ikke for at konkurrere med nogen, men for at tilbyde noget, som ellers ikke ville være i byen. Til gengæld laver vi en afdeling med ridetøj og rideudstyr, som der er stor efterspørgsel på.

Annonce

Stor faglighed i personalet

Ud over lejemålet "overtager" Anette Nielsen også John Eghøj Madsen, der har været butiksleder i de tre år, Foder & Fritid har været i Ringe.

Derudover har Anette Nielsen i forvejen to kvinder ansat i butikken på Svanningehuse: Anja Andersen og Karen Therkelsen.

- Ud over John vil det primært være Karen, der vil være i Ringe, og så vil Anja og jeg være der lidt på skift og ellers primært i butikken på Svanningehuse. Det er en stor fordel, at både Anja og jeg er uddannede veterinærsygeplejersker, så vi er to, der kan give råd og vejledning i forhold til dyr. Derudover har Karen gjort rigtig meget inden for heste, foder og ernæring, og John har kørt i mange år som konsulent for hundefoderfirmaet Arion, nævner Anette Nielsen.

Anja Andersen (t.v.) og Karen Therkelsen udgør sammen med indehaver Anette Nielsen (t.h.) det faste personale i Dyrenes Verdens nuværende gårdbutik på Svanningehuse 31, et par kilometer fra Diernæs. Nu åbner Anette Nielsen en tilsvarende butik i Ringe. De to butikker vil i fremtiden blive drevet under det fælles navn "Dyrenes Verden Outdoor & Fritid". Foto: Palle Søby


Så inklusive hende selv er der altså fire ansatte til at passe de to butikker. Dertil kommer Anettes mand, Aksel Nielsen, der hjælper til her, der og alle vegne, så han kan vist godt kaldes "den femte medarbejder".

Annonce

Butikken får nyt navn

Lejemålet i Ringe består af 327 kvadratmeter butik og 188 kvadratmeter lager. Det er lidt mindre end det, Anette Nielsen har på Svanningehuse i forvejen.

Og så må vi da heller ikke glemme, at butikken også skifter navn: Den kommer nu til at hedde "Dyrenes Verden Outdoor & Fritid".

Ægteparret Anette og Aksel Nielsen sammen med deres to nuværende ansatte, Karen Therkelsen og Anja Andersen, foran den store butik på Svanningehuse. Foto: Palle Søby

Anette Nielsen har løbende haft forskellige arrangementer i gårdbutikken på Svanningehuse, og det regner hun også med, at der kommer hen ad vejen i den nye butik i Ringe.

Hun kan ikke sætte beløb på, hvor meget hun investerer i den nye butik.

- Men selvfølgelig er det en investering. Vi skal have nyt kassesystem, et større varelager, mere inventar og så videre. Men lige nu stiger fragtpriserne helt sindssygt, og i forhold til fragt kan det blive en fordel, at vi kan tage større mængder ind, nævner Anette Nielsen.

Om få uger skal Anette Nielsen, Aksel Nielsen, Anja Andersen og Karen Therkelsen ikke alene holde styr på gårdbutikken her på Svanningehuse - de skal også have den nye butik i Ringe op at stå. Det hele kommer til at køre under det nye navn Dyrenes Verden Outdoor & Fritid. Foto: Palle Søby
Samtidig med åbningen af den nye butik i Ringe får Dyrenes Verden også nyt navn og nyt logo.
Annonce
Erhverv For abonnenter

Hentet i Forsvaret: Skjærbæk-selskabet Estech ansætter direktør

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Langeland For abonnenter

Ny hestekur i vente: Langeland skal finde nye besparelser for 35 millioner

Erhverv For abonnenter

Udvider imperiet: Sydfynsk søskendepar overtager biograf i Horsens

Debat

Kronik: Skal historien nu også skrives om?

Navne For abonnenter

Festivalveteran er tilbage i manegen: - De har ramt den lige i røven

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Leder For abonnenter

Fyns Amts Avis: Fødeafdelingen i Svendborg er klart styrket politisk og fagligt

Danmark

Alene i julen? Sådan passer du på humøret juleaften

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Thomas fik tredoblet regningen for naturgas: - Så skruer man lidt ned for varmen

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Konflikt om faldefærdige huse eskalerer efter kritisk artikel: Pludselig bankede ejendomsmatador på døren

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Faaborg-Midtfyn

Vedtaget i rungende tavshed: Nu ruller tusindvis af skraldespande ud i indkørslerne

Ærø For abonnenter

Del en Tesla med naboen: Ærøfonden og Øpower går sammen om at afdække behovet for el-delebiler

Sport

Marienlyst kaster det hvide flag mod Svendborg - træneren vil bygge op til næste sæson

Annonce