Annoncørbetalt indhold

Vild med dansk: Danskerne foretrækker hotelferie i Danmark

Kongelige kroer, hyggelige hoteller og historiske slotte og herregårde. Danmark bugner af skønne hotelåndehuller, og det benytter danskerne sig af. Faktisk foretrækker over halvdelen af danskerne at tjekke ind på hotel, kro eller slot under ferien

60 procent. Så mange danskere vil helst på hotel, kro eller slot, når de holder ferie i Danmark. Det viser en ny markedsanalyse fra Epinion, som er lavet for landets største hotelkæde, Small Danish Hotels. Ifølge direktør Jørgen Christensen for hotelkæden er der tale om en historisk stor interesse for denne type ferieophold.

"Efterspørgslen på kro-, hotel- og slotsophold har aldrig været større, og det gælder i virkeligheden både for danske og udenlandske gæster," siger han.

Der er flere årsager til, at danskerne i stigende grad har forelsket sig i den ferieform. Og Jørgen Christensen peger især på trenden med dansk mad, kunst, kultur og by- og badeferie i det autentiske Danmark, som i høj grad er med til at fylde gæster i hotelværelserne.

"Desværre ved vi også, at de seneste års mange terrorangreb uden for landets grænser har indflydelse på, at danskerne vælger at blive hjemme," fortæller Jørgen Christensen.

For parrejsendes vedkommende er tendensen endnu større end de 60 procent. Hele 75 procent af danske par foretrækker at indlogere sig på hotel, kro eller slot på indlandsferien, mens markedsanalysen fra Epinion til sammenligning viser, at 39 procent af alle danskere foretrækker at leje sommerhus eller ferielejlighed i forbindelse med ferien i det danske.

"Med de her tal in mente har vi store forventninger til fremtiden," fortæller direktøren for Small Danish Hotels.

"For nok er Danmark et lille land, men det rummer uendelige muligheder for at holde ferie i idylliske rammer."

Artiklen er sponsoreret af Small Danish Hotels - Moments of Happiness

Få inspiration til din danske hotelferie lige her!


  • Hvad: Small Danish Hotels er din guide til et fantastisk ophold - med hoteller placeret midt i byens bankende hjerter eller kroer smukt placeret nær skov, sø og vand.
  • Hvorfor: Fra det brusende Vesterhav til hovedstadens bankende puls. Fra landets lysegrønne bøgeskove og gule rapsmarker til byernes arkitektur og toppede brostensgader. Small Danish Hotels tilbyder ferie- og weekendophold for enhver smag.
  • Hvordan: Find inspiration til dit næste ophold her: www.smalldanishhotels.dk
Rold Gl. Kro, Rold. Interriør fra kroen. Dato: 19.04.16Foto: Claus Haagensen
Gram Slotskro, eksteriør, Gram. Dato: 20.05.10© Foto: Claus Haagensen/ChiliDato: Chili foto & arkiv
St. Binderup Kro, Store Binderup; eksteriør. Dato: 24.07.13© Foto: Claus Haagensen/ChiliDato: Chili foto & arkiv

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.