Annonce
Svendborg

Vild kørsel i Svendborg: Politiet på jagt efter voldsomt støjende motorcykel

Politiet har fået adskillige henvendelser fra folk, der har følt sig generet af hensynsløs og støjende knallertkørsel. Foto: Timo Battefeld
Fyns Politi har på det seneste fået adskillige anmeldelser om det, der hedder knallert- og motorcykelkørsel til ulempe. Særlig en motorcykel skiller sig ud.

Svendborg: Der er ikke altid stille og roligt i Svendborg.

På det seneste har Fyns Politi således fået adskillige anmeldelser fra borgere, der har følt sig generet af vild og hensynsløs knallert- og motorcykelkørsel.

Ifølge Rasmus Tyllesen, der er politikommissær ved Fyns Politi, er ikke bare området omkring Byparken og Marslevvej, men også Svendborgs midtby plaget.

Og én motorcykel skiller sig ud.

- Den er uden nummerplader og larmer voldsomt, og vi er bevidste om, at det er til stor gene, siger politikommissæren.

Annonce

Ring til politiet

Rasmus Tyllesen beretter også, at politiet har en mistanke om, hvem der står bag kørslen - det drejer sig om et par stykker - men at det ikke rækker.


Den er uden nummerplader og larmer voldsomt, og vi er bevidste om, at det er til stor gene.

Rasmus Tyllessen, politikommissær ved Fyns Politi


- Der er forskel på at have en mavefornemmelse og på at bevise det, og vi vil jo helst have fat i motorcyklen også. Så hvis den konkrete motorcykel spøger, eller man hvis der er mere generelle problemer med motorcykel- eller knallertkørsel, vil det være rigtig fint, hvis man kontakter os. Det er personer, vi meget gerne vil have fat i, siger Rasmus Tyllesen.

Telefonnummeret er 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Debat: Venstre fører fej politik

Fyn

Nyt tilbud fra regionen: Nu kan sårbare ældre blive vaccineret i eget hjem

Debat

Debat: Gang i folkeskoledebatten

Annonce