Annonce
Svendborg

Vild jagt i tæt tåge: Ville ikke tale med politiet og stak af

Der blev kørt både hurtigt og uforsvarligt - og endda i tæt tåge - da en bil mandag eftermiddag forsøgte at undslippe politiet. Billedet her er taget i en anden sammenhæng Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Artiklen er opdateret klokken 08.57 onsdag: Episoden skete tirsdag og ikke mandag aften, som det først fremgik.

Tåsinge: Det endte i en vild biljagt i tæt trafik og tåge, da politiet tirsdag aften måtte sætte efter to mænd i en VW Golf omkring klokken 18.03 på Sundbrovej på Tåsinge.

Mændene i bilen standsede ikke, da politiet gjorde tegn til dem, men stak i stedet af, forklarer politikommissær ved Fyns Politi, Christian Billesø.

- Vi får kontakt til den sorte VW Golf med to personer i, som vi egentligt gerne vil tale med. De ønsker givetvis ikke at tale med politiet, og der opstår en eftersættelse - og det er i tæt tåge med overhalinger over fuldt optrukne spærrelinjer, kørsel med høj hastighed og i tæt trafik, lyder det fra politikommissæren.

I første omgang må patruljevogne give fortabt, og bilen undslipper.

- Vores kollegaer mener simpelthen, at det er for uforsvarligt at fortsætte eftersættelsen, så de afstår. Men de finder frem til dem senere. Der holder bilen stille, og vi kan ikke redegøre for, hvem der har kørt bilen, men de bliver sigtet for de ting, vi nu har på dem, forklarer Christian Billesø.

De to mænd, der er 27 og 25 år, er udover den uforsvarlige kørsel nu sigtet under loven for euforiserende stoffer, forklarer Christian Billesø, der gerne hører fra folk, der eventuelt har været vidne til episoden, der udspillede sig på Sundbrovej i retning mod nord og siden ad Eskærvej i retning mod Troense.

Vidner kan kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114. /heng

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce