Annoncørbetalt indhold

Vil du være helt klar til studiestart på Fyn? Så læs med her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du søgt ind på uddannelse, eller er du så heldig, at du allerede har fået en studieplads på Fyn, så er du kommet til det rette sted. Der kan nemlig være mange nye ting, som du skal tage højde for inden studiestart, men i denne artikel kan du få lidt gode råd med på vejen. På den måde kan du blive klar til første skoledag.

Find et sted at bo

Annonce

Hvis du ikke er så heldig, at du kan blive boende derhjemme, når du begynder på dit nye studie, så vil du være nødt til at finde et nyt sted at bo. Selv hvis du kommer fra Fyn, så kan det være en fordel, at du flytter for dig selv, så du kan komme tættere på dit studie.

Det kan være lidt af en udfordring at få en lejlighed som ny studerende. Heldigvis er der dog mange lejligheder i Odense og resten af Fyn. Det kan være en fordel, at du begynder på din boligsøgning så tidligt som muligt, og så kan det også hjælpe, at du benytter dit netværk på sociale medier. I sidste end er der dog gode muligheder for at finde et nyt hjem.

Anskaf dig alt det, du skal bruge til studiestart

Tag over hovedet er naturligvis vigtigt, så du kan komme godt og trygt fra start i din nye tilværelse som studerende. Det er dog ikke alt, der skal til, hvis du vil klare dig godt på din uddannelse. Du skal nemlig også sørge for at have alle de ting klar, som du har brug for.

Nogle af de vigtigste ting kan være:

·        Skolebøger (som du måske selv skal købe)

·        En bærbar computer eller en tablet

·        Notesbøger, kuglepenne og overstregningstuscher, så du kan tage noter

·        En taske til de ting, du skal have med dig hver dag

Hvis du ikke vil være bagud fra starten, så er det rart, at sådan noget er på plads. Så kan du også få styr på alle dine noter helt fra begyndelsen af uddannelsen.

Få en makeover til første skoledag

For at føle dig selvsikker og klar til at være en dygtig studerende så kan det også være, at du har en behov for en makeover inden studiestart. Nogle gange kan følelsen af at du tager dig godt af dig selv nemlig være med til at booste din selvtillid. Det er helt almindeligt, og så kan det også hjælpe lidt på nerverne at fokusere på noget andet.

Nogle af de ting, du kan gøre, er:

·        Gå til frisøren og få styr på garnet

·        Køb nogle nye, smarte outfits til dig selv

·        Prøv denne vippeserum anmeldt af Mytrends.dk for længere og smukkere vipper

Det er bare nogle af de ting, der kan give dig følelsen af at starte på en frisk. Det kan også være begyndelsen på nye vaner, som kan være med til at holde humøret oppe, når uddannelsen trækker tænder ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.