Annoncørbetalt indhold

Vil du også være mere sporty? Så læs med her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du også træt af at ligge på sofaen hver aften, fordi hverdagen har været hård, og du derfor er helt tømt for energi sidst på dagen? Du er heldigvis ikke den eneste, der har det sådan. En travl hverdag kan hurtigt gøre en træt. Noget, som faktisk kunne give dig en masse energi i hverdagen, er sport. Men måske er du ikke lige den sporty type. Måske har du slet ingen viden indenfor dette område, og det kan derfor være svært at komme i gang og lægge sin livsstil om. Men bare rolig. Det behøver slet ikke at være så svært at få mere sport i hverdagen. Læs blot med her.


Annonce

Få en hobby, som omhandler sport

Er du typen, som ser fodbold eller håndbold i fjernsynet? Måske er du endda typen, som har lyst til gamble lidt engang imellem. Hvis du vil gå all in på at blive mere sporty, så prøv at se noget mere sport i fjernsynet. Det kunne inspirere dig til at starte på en ny sportsgren. Hør også eventuelt nogle gode podcasts om sport, så du også får mere viden om sport derigennem. Det er nemt at lytte til en god podcast, mens man for eksempel går en tur eller blot skal tage opvasken. Der findes et hav af forskellige sportsgrene, som du kan begynde at gå op i, og måske går du allerede op i nogle. Måske er du allerede vildt skarp, når det kommer til Super bowl vindere gennem tidens løb. Tjek linket ud og tag et kig på, hvilke Super bowl vindere, der har været gennem tiden.


Det er bare med at komme i gang 

Det sværeste ved sport er faktisk at komme i gang. Når først man har fået et par gode vaner inkorporeret i hverdagen, så er det lige pludselig ikke længere så svært at tage løbetøjet på om morgenen, fordi dette blot er blevet en del af din daglige rutine. Det svære ved vaner er at skabe dem. Du ved selv, hvor svært det kan være ikke lige at tage et stykke sødt slik efter aftensmaden, selvom du måske føler, at du ikke burde. Det er en vane, som du til tider slet ikke tænker over. Men prøv så lige at tænke over, hvor nemt det er for dig at børste tænder hver morgen og hver aften. Det skal du ikke bruge super mange kræfter på, netop fordi dette er blevet en vane for dig. Det handler om at få skabt nogle gode vaner. Så er du allerede godt på vej til at blive mere sporty.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.