Annonce
Erhverv

Vil du have kort til arbejde? Her finder du det lokale job

Med en ny hjemmeside kan du nøjes med at søge job i nærheden af din bopæl. Arkivfoto: Claus Thorsted
En odenseaner har lanceret en ny jobportal, der fokuserer på de ansøgere, der helst vil have et job i nærheden.
Annonce

Fyn: Der findes adskillige store jobportaler, hvor man kan kigge efter ledige job. Men når man bruger dem, vil man hurtigt opdage, at der let kommer alt for mange annoncer frem. Det har Jesper Hjorth fra Odense-bydelen Tarup sat sig for at gøre noget ved.

Han har i mange år drevet jobportalen Sydjob med stillinger i Sønderjylland, og nu har han udvidet til Fyn og webadressen Fynjob.dk. Her kan man - som navnet siger - søge job på Fyn, men med et enkelt klik man kan også nøjes med at søge job i Middelfart eller Kerteminde.

- Der er da nogle danskere, der rejser langt for at komme på arbejde. Men de allerfleste af os vil helst have et job i nærheden af vores bopæl og dermed spare på transportudgifter og tid. Dem giver jeg mulighed for lettere at finde det rigtige job, siger Jesper Hjorth.

I denne tid har Fynjob.dk blandt andet mange annoncer fra Region Syddanmark i denne tid. Illustration: Skærmbillede af hjemmesiden
Annonce

Også grænsejob

På hans hjemmeside kan man let vælge hvilket område, man er interesseret i at arbejde i og så gå frem derfra. Ikke kun regioner og landsdele men også de enkelte fynske kommuner.

- På den måde drukner det lokale job ikke mellem alle de andre, siger Jesper Hjorth.

Han etablerede i 2002 portalen Sydjob.dk, der fungerer efter samme principper med udgangspunkt i Sydjylland. Senere blev den udvidet med ledige stillinger syd og nord for grænsen. Jesper Hjorth har også etableret hjemmesideadresser som for eksempel Odensejob.dk, der leder ind til den rigtige kategori i Fynjob.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce