Annonce
Fyn

Viktor og Victor om byens absolutte spidser: - Vi må holde øje med dem

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.

Nordvestfyn: Bankdirektør, prominente forretningsfolk, politikere - og ikke mindst nuværende og tidligere borgmester Johannes Lundsfryd og Steen Dahlstrøm.

Marsvinlauget i Middelfart var traditionen tro samlet i sidste uge, og det går ikke Melfar Postens podcastværter Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs' næse forbi.

Idéen med lavet er at bevare historien om de oprindelige marsvinjægere, men podcastværterne mener, at byens absolutte spidser mødes for også at drøfte andre ting.

- Vi må holde øje med dem, lyder det med et smil i stemmen fra Viktor Lindegaard, der bliver bakket op af medværten Victor Kronborg Tørnæs.

Udover Marsvinlauget taler makkerparret i denne udgave af Ugen med Viktor og Victor om alt fra et gavekort om at få skrevet sit testamente, man kan vinde på værtshusets Kolibrien. Overskuddet går ubeskåret til udsatte børn. Til byens tomme butikker - og ikke mindst forslag til, hvad der skal proppes ind i dem.

Hør meget mere i podcasten i forbindelse med denne artikel.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Victor Kronborg Tørnæs og Viktor Lindegaard snakker blandt meget andet om Marsvinlauget i Middelfart i denne podcastepisode. Foto: Jan Bonde/Peter Leth-Larsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

40-årig anholdt efter skuddrama: Mistænkt for at have spillet en rolle ved Paludan-demonstration

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce