Annoncørbetalt indhold

Videomarkedsføring

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Videomarkedsføring er gennem de seneste år blevet en utrolig populær måde at markedsføre sig selv på som virksomhed - særligt på de sociale medier. Flere og flere virksomheder er dog også begyndt at inkorporere videomateriale på sine hjemmesider, blandt andet til at forklare om virksomheden, sit koncept og sine produkter. Dette er ingen dum idé. Der er nemlig utrolig mange fordele ved at benytte videomarkedsføring på sociale medier såvel som på egen hjemmeside i sin strategi.


Annonce

Hvad er videomarkedsføring?

Kort sagt, er videomarkedsføring brug af film og video til at fremhæve, promovere eller markedsføre din virksomhed, dit produktion, brand eller service. Det er altså en måde at fortælle omverden, hvad du kan tilbyde og hvem din virksomhed er.

Det er ikke ukendt, at video og film er blevet brugt til at få budskaber og historier frem. Det har i mange år været brugt i forbindelse med spillefilm, tv-serier og ikke mindst reklamer. Der har dog aldrig været så meget videoindhold og videomarkedsføring som der er i dag. Derfor er det også helt naturligt at benytte marketing via video som en del af din strategi. Mulighederne er uendelige, og derfor er det bare at træffe de valg, der bedst passer til din virksomhed og budskab. Her kan det være en idé at hente hjælp fra professionelle, da de kan navigere i markedet, og hjælpe dig med, hvordan du bedst får dit materiale og budskab frem - i første forsøg.


Derfor skal du benytte videomarkedsføring

Der er mange fordele ved at benytte videomarkedsføring. Som du nok har hørt før, siger billeder mere end tusind ord. Dette er lidt af en kliché, men ikke mindst er det sandt. Video og billeder taler til sanserne hos dem, der ser med på en helt anden måde, end hvis du vælger at producere tekst. Særligt fanger video på grund af bevægelserne. Ved at benytte video som markedsføring frem for skrift, kan du hurtigere og mere fængende få dit budskab ud til den målgruppe, som du sigter efter - hvis du er heldig, fanger du måske også andre.

Flere undersøgelser har også vist, at folk benytter video for at få forklaret et produkt, en service eller en virksomheds mål. Det giver derfor god mening at inkorporere sådanne videoer.


Der er ingen undskyldninger

Ligesom med alt andet kan der findes mange undskyldninger for ikke at gøre noget. Mange virksomheder er endnu ikke i gang med at producere eller få produceret videoindhold til markedsføring, og det skyldes, at de har nogle forkerte ideer omkring videoproduktion. En af de klassiske fordomme er, at videomarkedsføring er en dyr post på marketingbudgettet. Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Mange selskaber, selv de store, tilbyder at lave film for mindre beløb. Pris og ambitioner går hånd i hånd, og du kan derfor sagtens få billigt indhold, hvis du ikke ønsker noget alt for kompliceret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.