Annonce
Svendborg

Se video: Badmintonhal ved Dronningemaen lader livet

Annonce

Svendborg: I løbet af efteråret blev den nye idrætshal ved Dronningemaen taget i brug, og dermed kunne planerne om at rive den gamle badmintonhal ved siden af nybyggeriet ned eksekveres.

Det arbejde er nu i gang. Tirsdag var de store maskiner kørt i stilling og en gravemaskine med klo på armen tog lystigt for sig af den gamle hal.

Da avisens udsendte var forbi, var det efterhånden bedagede skilt med blå skrift "Svendborg Badmintonhal" endnu ikke revet ned.

Nedrivningen af den gamle badmintonhal i Svendborg er begyndt. Foto: Katrine Becher Damkjær

Bunker af blandt andet røde tagplader i bunker på jorden - og ikke mindst maskinerne i aktion - indikerede dog, at arbejdet var i fuld gang.

Den gamle badmintonhal blev bygget i 1936 og har i næsten 50 år været en del af Svendborg Badminton Klubs identitet.

Selvom den nye hal er taget i brug, bliver der ikke slidt meget på den i øjeblikket på grund af coronarestriktionerne, der har sat en effektiv stopper for både skole- og foreningsaktiviteter. (anwni)

En stor klo på gravemaskinen tager ivrigt for sig af den gamle hal, der oprindeligt blev bygget i 1936. Foto: Katrine Becher Damkjær
Badmintonhallen kunne først rives ned, efter den nye hal ved siden af stod klar. Den blev taget i brug i slutningen af sidste år, men bliver dog ikke brugt i øjeblikket, da coronarestriktionerne har sat en stopper for skole- og foreningsaktiviteter i hallen. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce
Fyn

Pas på: Glat på udsatte steder

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Klassekamp fra toilettet

Annonce