Annonce
Fyn

Vi går bag om det vilde boligsalg: Der gemmer sig historier om alt fra skilsmisser til familieforøgelser

'Solgt' er der blevet klistret på skiltet 809 gange i Assens Kommune i 2021. Det er en stigning på 25 procent i forhold til året før. Lokalredaktør Daniel Kofoed forklarer, hvorfor Fyens Stiftstidende Assens går bag om det vilde boligsalg. Foto: Daniel Kofoed/Axel Schütt.

2021 var et vildt år for boligsalget i Assens Kommune.

Flere end to gange om dagen blev der sidste år handlet en villa, landejendom, rækkehus, andelsbolig, fritidsbolig, byggegrund eller anden ejendom.

Helt præcis 809 gange blev der sat underskrift på en bolig, og kommunen ligger i top, når det kommer til fremgangen i boligsalget på landsplan.

Annonce

Det er først og fremmest positivt for dem, der har solgt, så de kan komme videre med det, livet byder dem. Det er samtidig en ny start for de 809 købere.

Tillykke - og velkommen til, hvad enten I er tilflyttere eller har boet her længe. God vind til jer, der skal videre.

Bag de 809 handler gemmer der sig massevis af historier. Det er historier om alt fra familieforøgelser til skilsmisser - og det midt imellem.

Det er historier, vi den kommende tid dykker ned i.

Tag nu for eksempel familien Larsen fra Millinge, der blev forældre for anden gang kort tid efter, at de i december rykkede ind på drømmelandejendommen Strandby Skov 3 lidt udenfor Haarby.

Eller 50-årige og skilsmisseramte Jan Leth, der godt nok hverken har købt eller solgt, men nu bor alene i sin kæmpevilla med hjemmebar, pool og i alt 400 kvadratmeter, hvis man regner kælderarealet med. 2022 bliver forhåbentlig året, hvor han kommer videre fra Korsvang 11, Assens.

Boligåret 2021 har også budt på ejendomme, som har skiftet hænder familiemedlemmer imellem. En af årets sidste ejendomshandler kunne daværende formand for SF Assens, Poul Erik Kristiansen, sætte sin underskrift på, da han har solgt halvdelen af huset til sin datter. Far og datter bor i forvejen under samme tag, men formålet er at sikre datteren i fremtiden, da ingen som bekendt lever evigt.

Ja, hver handel sin helt egen specielle historie.

I den kommende tid går vi bag om det vilde boligsalg i 2021, hvor vi tager fat i dem, som udlever nye, spændende muligheder i kraft af boligen, mens andre måske er havnet i en eller anden træls suppedas.

I den kommende tid går vi bagom det vilde boligsalg i 2021, hvor vi tager fat i dem, som udlever nye, spændende muligheder i kraft af boligen, mens andre måske er havnet i en eller anden træls suppedas

Daniel Kofoed, lokalredaktør

Vi kigger på tendenser og mønstre - liggetider og skuffesalg. Vi tager også kontakt til dem, som har haft ekstra travlt, mens det lokale boligmarked har buldret derudaf.

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis I har kendskab til en historie om et bolighandel, som fortjener at blive læst vidt og bredt. Kontakt os via assens@fyens.dk eller skriv til os via Fyens  Stiftstidende Assens på Facebook.

Vi kigger samtidig på, hvad boligåret 2022 bringer i Assens Kommune. Noget tyder på, at der allerede fra årets start er godt gang i underskrifterne.

Jeg vil her i spalterne gerne løfte sløret for, at Assens-redaktionen til foråret bidrager med hele to nye tilflyttere til kommunen, da vi har ansat gode, nye erstatninger for Martin Kloster og Lærke Bjørn Bang, som i mange år har dækket stort og småt lokalt, men som har fået nye, spændende udfordringer i Fyens Stiftstidendes store mediehus i Odense.

Det åbner op for, at vi fra marts får nye ansigter på redaktionen, som kommer fra henholdsvis Nordfyn og Sønderjylland.  Det giver både en ny kommende lejer og husejer i kommunen. Ja, blækket er nærmest ikke tørt endnu på den seneste underskrift. Så frisk er den. 

2022 er startet lovende. I skal nok høre meget mere om, hvordan vi indretter og organiserer os her på redaktionen. Og ikke mindst hvem de nye kolleger er.

Indtil da vil vi meget gerne høre fra jer.


Annonce
Sport For abonnenter

Se finalekampen: Kan Bakken Bears tage tredje sejr over Svendborg Rabbits?

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Jeppe Wahlstrøm mistede sig selv - Yepha var væk: Presset og angsten tog over, og glæden ved at lave musik forsvandt

Svendborg For abonnenter

Hjerteafdelingen mangler stadig sygeplejersker: - Min ambition er, at vi kan åbne senge igen. Men jeg kan ikke sige hvornår

Faaborg-Midtfyn

Hundredvis af motorcykler fylder byen: Harley-Davidson-arkiv åbner i midtbyen

Sport

Se videoanalyse og genlæs livebloggen: GOG vinder sin pulje efter hjemmesejr over vestjyder

Skandalesag breder sig igen: Fire ud af fem regioner vil nu undersøge, om fejl har kostet patienter benene

Ærø For abonnenter

En numse, et overdimensioneret lem og et offentligt strandhus sømmes sammen: 40 skulpturer indtager inden længe Søby

Ærø For abonnenter

Ukrainske børn starter mandag i de ærøske børnehaver: - Vi taler ikke om krig her

Danmark

Her er de nye restriktioner: Skolebørn sendes hjem, julefrokoster bør droppes, og nattelivet lukkes ned

Fyn

Chef og ansat bytter rolle efter 25 år: - Jeg har altid holdt virkelig meget af Dorte, ellers kunne vi ikke gøre det her

Erhverv For abonnenter

Nyt fra Svendborgs erhvervsliv: Købmanden og campingmanden lavede overskud i millionkassen, og det store rederi havde røde tal på bundlinjen

Ingrid er i syv sind, mens 80-årige Erling overvejer kovending efter debat om forsvarsforbeholdet: - Messerschmidt skuffede

Debat For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: God vind til karakterfri friskole – karakterer er lavet for systemets skyld

Langeland For abonnenter

Vindselskab tjener millioner, Lohals Havn er på sikker kurs, og dyrevennerne har været flittige til at svinge dankortet: Her er dit langelandske erhvervsoverblik

Langeland

Kvinde dømt for kørsel med narko i blodet: Snuppet på rastepladsen ved Siødæmningen

Annonce