Annonce
Fyn

Verdensmestre som par nummer syv

Fynske Lasse Norman Hansen (th.) og Michael Mørkøv efter VM-guldet i parløb i Berlin i februar. Foto: REUTERS/Kacper Pempel/Ritzau Scanpix
Annonce

CYKLING: I februar blev fynske Lasse Norman Hansen og Michael Mørkøv verdensmestre i parløb ved VM på bane i Berlin. Ved samme lejlighed vandt 4000 meter-holdet - med Norman - i øvrigt også guld.

Til efteråret trækker både Mørkøv og Norman så igen i deres banetrikot og kører som par nummer syv, når Dansk Bycycle Club (DBC) afvikler et tredages-løb fra 12.-14. november i Ballerup Super Arena.

- Det bliver helt vildt fedt at køre med Michael som verdensmestre i Ballerup Super Arena. Og spændende med en par nummer syv-trøje fremstillet i VM-design. Jeg håber, at rigtig mange tilskuere vil komme og støtte op om arrangementet, så vi kan levere en cykelfest, lyder det fra Lasse Norman i en pressemeddelelse.

Lasse Norman og Michael Mørkøv har kørt sammen på banen i flere sæsoner, og de har været hyppige gæster til eksempelvis det københavnske seksdagesløb.

DBC's tredages-løb køres på flere niveauer. Både for eliten hos mænd og kvinder, for talenter samt et miniløb for de mindste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce