Annoncørbetalt indhold

Verdens største Healingstromme “Rocks” Danmark

På turen gennem europa I 2013 vil White Eagle Medicine Woman og GrandMorther Tromme- ensemblet aktiviere Europas gamle hellige steder, udføre lyd-healings koncerter, lave workshops og holde ceremonier

gå ikke glip af GrandMother trommens kraftfuld slag, når White Eagle Medicin Woman og GrandMother Drum Ensemblet kommer til Danmark 3. august fra Alaska. De medbringer verdens største healingstromme på 2,2 meter og der er indlagt 200 krystaller i trommen. GrandMother Drum laver en fænomenal, gribende og medrivende lyd, der har en enorm helbredende effekt på kroppen og jorden. Trommen har en resonans på 528 Hz, hvilket er lig en frekvens, der kan reparere DNA.
Trommen er bygget på en vision fra jordens oprindelige vise kvinder og bygget af mange hjælpende hænder i et multikulturalt fællesskab i Alaska i år 2000. Siden har GrandMother Drum og White Eagle rejst en million kilometer og nået ud til en ½ million mennesker for at tromme for forsoning, fællesskab mellem folkeslag, fred på jorden og for bæredygtighed på jorden. Trommeslageren White Eagle – fornylig kaldt ”Indiana Jane” for hendes ”eventyrlyst” er på farten hele året i denne intense og til tider stressende tid på jorden for at opmuntre folk til at lytte til deres hjerte og følge hjerteslaget som forener alle farver, alle racer og alle kulturer for at huske at VI alle er et folk.
“GrandMothers tromme slag er det universelle sprog af hjerterytmen, der minder os om at moder jord er vores eneste land, at kærlighed er stærkere en frygt og at fred og frihed er en menneskeret fra fødslen for alle mennesker” siger White Eagle. ”GrandMother Drum’s eneste budskab til menneskeheden er: Hvor meget kærlighed kan du klare?”
“Sacred Sound of Music” (musikkens hellige lyd) er teamet for Europa tour 2013. GrandMother Drum vil fokusere sit slag, aktivere gamle hellige steder langs gamle lydlinier og meridianer på jorden for at styrke landet og forene menneskeheden til at tage vare på jorden og hinanden.
Videnskabskvinden Berthe Hagens, skaberen af Google Earth’s nye grid kort over planeten, gjorde det klart i hendes studier at de steder hvor flere linier mødes er meget potentente for planeten. ”Jorden er virkelig en levende krystal med et geometrisk skelet som kortlagt via dets mønstre af energiflow via oceanernes havstrømme, via vindene, via flodernes løb og via fordelingen af værdsatte mineraler”, siger Hagens, ” Det synes endda således, at man i fortiden kendte til denne gemte hellige tilstand af moder jord og placeringen af deres civilisationer synes at have udnyttet denne meget instinktive kraft.”
“Med kraften fra vores positive intentioner forstærker GrandMorther Drum vores bønner og virker som en akupunkturnål på disse kraftfulde steder på planten”,siger Drumkeeper White Eagle, ”Hun åbner op for denne strøm af energi for at styrke landet og vores globale intentioner om fred sendes ud til hele danmark og jorden på et usynlig ”internet”. GrandMother Drum’s kraftfuldhed for kærlighed og healing er spredt langt omkring fra bevaringen af Delaware River i USA, lukning af kulmine i Australien, bevaringen af substantielle rettigheder for oprindelige folkeslag i Alaska, forhindring for GMO til at komme til Peru, og tænde lyset og hjerterne i for et forenet Jerusalem. Og rytmen fortsætter!
Mere end 360 byer i 60 lande vil deltage for at forstærke denne lydhealing gennem ”prayerformance” koncerter, workshop og ceremonier, alt genne projektet ”DRUM FOR CHANGE NETWORK. White Eagle vil bruge kraften fra intentionerne, de ilagte krystaller og hendes kendskab til det hellige Solfeggio musik (en skala gammel tid, der bruges til åndelig vækkelse). Europaturen vil kulminere i en lang weekend med ” DRUMKEEPER’S INITIATION” der vil lære fællesskaber ud over Europa om kraften i intentioner og healings frekvenser som vi har i os selv, i vores fællesskab og på vores jord.
“Når mennesker fra forskellige kulturer sammen slår et tordende 2,2 meter hjerteslag, vil de fatte det” siger Drumkeeper White Eagle, ”De vil huske hvem de er og DET er meget vigtigt. Medmenneskelig, delende og respekterende hinanden. GrandMother Drum er ”elektrisk” – hun er ganske enkelt medrivende!”.
Europa touren bringer ensemble gennem England, Danmark, Frankrig, Tyskland, Østrig og Polen – og måske flere.
Se mere på
GrandMother Drum Tour 2013 (Denmark) på Facebook.

White Eagle Medicin Woman & Grandmother Drums.
Grandmother Drum Prayerformance
Alle kan deltage både børn og voksne.3.august Kl. 13-17

Børn under 12 år er gratis / 12 år – 18år kr.100,- / Voksne kr.250,-
Køngidrætsfriskole, Fåborgvej 15, Glamsdalén, 5620 Glamsbjerg,
Bus 151 – 152 – 153 køre fra Odense Banegård direkte til skolen.
Kl.13. White Eagle Medicin Woman byder velkommen til alle og åbner energierne med bøn og sang og leder dagens ceremonier.
Arrengør Takanaiya Schanne
se www.shamanhulen.dk for deres program i Danmark
http://www.youtube.com/watch?v=iO66TQlY7Ok - http://www.youtube.com/watch?v=k-pWBlXuMpo

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.