Annonce
Ærø

Venstre vil have pendlerhandling nu

Gratis færgerne har skabt lange køer, og det går ud over pendlerne. Dem vil Venstre nu hjælpe, og det skal hurtigt. Foto: Peter Becher Damkjær
Annonce

Læserbrev: På et ekstraordinært kommunalbestyrelses møde onsdag den 15. juli, besluttede en enig kommunalbestyrelse at bruge de tildelte 11,222 millioner kroner fra staten til at forlænge juli måneds gratis billetter for gående og cyklister plus knallerter og motorcykler i august og september, mens føreren af en bil også bliver gratis samtidig med, at der sker en væsentlig reduktion i prisen for selve bilen. Det er fantastisk at se de mange turister i gaderne og ikke mindst på restauranter og iskiosker.


I en tid hvor denne avis de seneste dage har bragt læserbreve fra pendlere og fastboende ærøboer, der ikke kan komme frem og tilbage, er vi nødt til at finde en løsning for os, der bor på øen og andre, der er afhængig af færgen for at tjene til dagen og vejen.

Lennart Mogensen, Venstre


Det giver optimisme i erhvervslivet, men ... som jeg gjorde opmærksom på i dagens møde, så skal elbiler nu også være gratis efter et forslag fra Ærø Plus. Det forslag kunne Venstre ikke støtte. Ikke fordi vi ikke er til grøn energi, men i en tid hvor denne avis de seneste dage har bragt læserbreve fra pendlere og fastboende ærøboer, der ikke kan komme frem og tilbage, er vi nødt til at finde en løsning for os, der bor på øen og andre, der er afhængig af færgen for at tjene til dagen og vejen.

Jeg håber, at vi snarest muligt og ikke, som nogle foreslog, at det kunne bringes op i Økonomi - og Erhvervsudvalget den 11. august ... Det er der alt for lang tid til ... det er nu og her, der skal ske en handling og det både for pendlere og fastboende, som på den lange bane er vigtigere end dagsturister.

Vi skal forblive et helårssamfund og gerne med voksende befolkning. Måske er løsningen, at der skal friholdes pladser til pendlere og fastboende, og benyttes de ikke, kan chancebilisterne få glæde af pladsen.

Derfor ønsker Venstre, at der sker handling nu.

Annonce
Annonce
Annonce