Annonce
Svendborg

Venstre har fået ny hjemmeside

SYDFYN: Tre sydfynske Venstre-organisationer har sammen oprettet en ny hjemmeside.

Det er Venstre i Svendborg-Langeland Kredsen, Venstre i Svendborg og Langelands Venstre, der er kommer med på adressen www.venstrenet.dk.

- De tre hjemmesider fortæller interesserede borgere i de fire kommuner, somVenstre-kredsen geografisk dækker, stort set alt af interesse om både vores Venstrepolitikere og om os bestyrelsesmedlemmer i såvel Svendborg-kredsen, i Svendborg og på Langeland, fortæller web-master John Kaarsgaard, Tullebølle.

Fra hjemmesidernes menu kan man klikke sig direkte ind på hver enkelt politikers side. F.eks. på folketingsmedlem Erik Larsens side, på amtsrådsmedlem Troels Krøyers side og så videre.

Der er sider med Venstres aktiviteter, bestyrelsesmøder og lignende.

Også VU og LOF oplyser på hjemmesiden om deres aktiviteter.

- Og så må vi ikke glemme, at læserne af vores hjemmesider, og det er selvfølgelig uanset partifarve, jo kan have noget på hjerte, som man gerne vil delagtiggøre andre i eller oplæg til en menigstilkendegivelse, ja så er man meget velkommen til at kontakte webmaster, som så vil lægge det ind de relevante steder, oplyser webmaster John Kaarsgaard.

Venstre i Svendborg har i forvejen en hjemmeside - www.venstre-svendborg.dk - som ikke er blevet fornyet siden en gang tidligt i år. Ifølge den er Niels Egedal formand for Venstre i Svendborg. Det holdt han imidlertid op med at være på generalforsamlingen 3. marts i år - hvor Niels Højte Hansen blev valgt som ny formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fyns Amts Avis mener: Samtale et vigtigt værktøj i demokratiet

Der kan siges meget om, hvordan det hele var bedre engang, hvor tosset magthaverne opfører sig, og hvordan det hele helt sikkert går helt ad Pommern til i vores tidligere så dejlige danske demokrati. Men så kan man også tage ud og møde sin statsminister, som 200 sydfynboer gjorde torsdag eftermiddag i Svendborg. Her gæstede statsminister Mette Frederiksen Debatteriet, hvilket sikkert ikke er gået din næse forbi, hvis du læser disse linjer. Og uanset hvad man ellers mener rent politisk, så er det sådan en aften, der bekræfter, at vi trods alt har fat i noget i Danmark. Landets politiske overhoved og almindelige danskere, høj som lav, ung som gammel, tæt på hinanden i respektfuld samtale med alt, hvad der hører sig til af debat, alvorlighed, grin, klappen og humor. Udover at være interessant og vitaminrigt var det i bund og grund også hyggeligt, som det kun bliver, når begge parter giver af sig selv. Statsministeren med en løssluppenhed og ironi, som jo altid begår sig bedre, når man er i lokale sammen. Og folket, der stiller sig op, griber mikrofonen og spørger til og fortæller om de sager, der ligger dem nært. Det er påfaldende, hvordan sådan en times samtale forløber helt anderledes end så meget andet politisk debat for eksempel på de sociale medier. Der blev ikke skældt ud, fundet på øgenavne eller afleveret en hård og vittig punchline, som endte med at optrappe en konflikt. Der blev snakket og lyttet respektfuldt til hinanden. Der var torsdag eftermiddag en imponerende spændvidde mellem spørgsmålene fra salen. Anbringelser, skærmtid, udligning, handicappede, klima og organdonation. Og selvom en statsminister selvfølgelig ikke kan eller vil svare på alt, er der altså en verden til forskel på at se Mette Frederiksen i en tv-debat og i forsamlingshus-rammerne i Debatteriet. Som det i øvrigt er med de fleste politikere. Også dem, som man har tendens til at ville skælde allermest ud. Måske kan vi alle lære af, hvad der sker, når vi kommer tættere på hinanden og kan se hinanden i øjnene, når vi skal snakke om det, der er svært. Både politikere, borgere og os i medierne. Så ser det heller ikke ud til, at det hele går så meget ad Pommern til.

Langeland

Klumme: At rejse er at leve

Annonce