Annonce
Danmark

Velkommen til et nyt Danmark

Peter Rasmussen

Kære læser. Den avis, du sidder med her har gennemgået store ændringer i løbet af de seneste to måneder. Vi har testet forskellige fornyelser og er nu klar med en med en samlet pakke, der giver avisen mere liv og et nyt selvstændigt stofområde. Det vender jeg tilbage til.

For vigtigst er det måske, at vi også har fået et nyt site; vi kalder det nyhedsbrevet DAGENSDANMARK – og du finder det på avisendanmark.dk.

Her giver vi dig hver dag de fire vigtigste historier, som kan hjælpe dig til et overblik over nyhedsstrømmen. Ambitionen er at skære gennem konfetti-kaskaden af mere eller mindre vigtige smånyheder, som flimrer forbi på de rullende nyhedssites og på de sociale medier.

Annonce


Vigtigst er det måske, at vi også har fået et nyt site; vi kalder det nyhedsbrevet DAGENSDANMARK – og du finder det på avisendanmark.dk


Med DAGENSDANMARK er du sikker på at være solidt orienteret om døgnets vigtigste historier – og faktisk behøver du ikke en gang at læse DAGENSDANMARK for at blive klædt godt på.

På sitet DAGENSDANMARK finder du nemlig også en afspiller, hvor du hver dag kan høre et oplæst resumé af historierne, mens du for eksempel laver aftensmad eller gør dig klar om morgenen.

Samtidig vil der være mulighed for at gå i dybden med de fire historier ved at trykke på feltet ”fuld artikel”.

Men også her på avisen kommer der til at ske forandringer. Fra på fredag har vi for eksempel to mad-sider, Mortens Madklub, hvor den tidligere formand for danske madanmeldere, Morten Vilsbæk, viser hvordan man kan lave gourmetmad fra discount-butikkernes kølediske. Vi har indgået et samarbejde med ALT for damerne, så vi hver søndag kan bringe en stor velskrevet læseoplevelse i form af et interview med aktuelle personligheder med noget på hjertet.

Og har vi som sagt fået et nyt selvstændigt stofområde; nemlig tech. Teknologien rykker tættere på vores hverdag, uanset om det handler om smart indretning af private hjem eller behandlingsmetoder i sundhedsvæsenet. Teknologi i Avisen Danmark handler med andre ord ikke om nye duppeditter eller om fantastiske fremtidsforestillinger. Det handler om den måde, vi lever på lige nu, og derfor vil vi hver mandag have særligt fokus på området med hjælp fra videnskabsjournalist Emilie Bonde Aagaard.

Både MortensMadklub og tech-stoffet får i øvrigt deres egen podcast, som du også kan finde på avisendanmark.dk eller app'en Nyhedskiosken sammen for eksempel en ny aktualitetspodcast, der går i dybden med de bedste historier fra vores undersøgende redaktion.

Oven i det har vi, som du måske har bemærket, ændret en smule på avisens forside. Så der er faktisk en hel del grunde til at sige: Velkommen til et nyt Danmark

Du tilmelder dig nyhedsbrevet Dagens Danmark ved at gå ind på avisendanmark.dk og skrive din mail-adresse nederst på siden.

Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Hvorfor glemmer I altid os sejlere: En bro vil tvinge os ud midt på Lillebælt

Annonce