Annonce
Erhverv

Vaskemaskiner, støvsugere og køleskabe: El-forretning udvider stort og er igen i offensiven

Morten Nielsen, i gul skjorte, overtog for snart 12 år siden Flemming Nielsen A/S sammen med sin svoger, og nu er de klar med endnu en udvidelse. Det er en hvidevare-afdeling, og her finder man Steen Fonager, til højre, som netop er blevet ansat. Foto: René Johansen
Flemming Nielsen A/S er på vej med en fordobling af kvadratmeterne i butiksdelen. Det giver plads til en helt ny afdeling.

Ringe: Det er et halvt år siden, at elektriker-virksomheden Flemming Nielsen A/S på Lundsager købte Flindt Hansen EL i Gislev, og dermed øgede medarbejderstaben til 24.

Nu er det midtfynske elfirma igen i offensiven. Ikke med et opkøb, men derimod med en udvidelse af butiksdelen - en udvidelse, der fordobler antallet af kvadratmeter i butikken.

Det oplyser Morten Vestermark, medindehaver af virksomheden.

Annonce

- Vi har plantet et ben solidt i detailbranchen og haft nogle meget gode år med salg af lamper. Vi har solgt lidt hårde hvidevarer ved siden af, og nu vil vi gerne gøre noget mere ved den del, forklarer Morten Vestermark.

- Derfor har vi ansat en god mand med erfaring fra hårde hvidevarer-branchen, og som samtidig har interesse for lys. Han synes, at det er spændende udfordring, at vi laver en kombination af designlamper og kvalitets-hvidevarer.

Ny tilbygning

Det er cirka fire år siden, at el-virksomheden ved siden af det traditionelle elektriker-arbejde satsede endnu mere på lampe-salg end tidligere - og blev en del af Lysmesteren.

- Vi har haft lidt hårde hvidevarer stående, men nu bliver det en reel afdeling, bemærker Morten Vestermark, der i samme ombæring understreger, at mindre el-artikler som krøllejern, el-tandbørster og lignende ikke bliver at finde i butikken.

Morten Vestermark og Jørgen Hansen overtog virksomheden Flemming Nielsen A/S i 2009. De har haft stor succes med at satse mere på salg af designer-lamper, og nu følger hårde hvidevarer efter. Arkivfoto: René Johansen

Det gør til gengæld vaskemaskiner, støvsugere og køleskabe, og for at få plads til de ting inddrages en del af det nuværende lager. I stedet skal der opføres en ny hal i forlængelse af de to nuværende bygninger på matriklen.

Den nye hal bliver på cirka 400 kvadratmeter.

- Vi har søgt kommunen om lov til at bygge en hal, og den ansøgning ligger lige nu i kommunen, og vi venter spændt på at få grønt lys, siger Morten Vestermark, som skyder på, at der nu skal investeres i omegnen af en million kroner.

Annonce

Mere genbrug

Hvornår ansøgningen lander, og opførelsen af hallen kan begynde, det er endnu uvist, men arbejdet med at få skabt den nye afdeling er i fuld gang.

- Vi skal ikke konkurrere med Elgiganten. Vi vil gerne handle med lokale og oplandet, men det skal være fordi, at de gerne vil have den personlige betjening, råd og vejledning og få trygheden i, at det er fagfolk, som kommer ud og installerer tingene, siger Morten Vestermark.

- Vi kan ikke vide, hvor stor efterspørgsel der vil blive, og vi havde ikke gjort det her, hvis vi skulle bygge en ny butik et sted. Vi er spændte på, hvor meget det kan give, tilføjer han.

Med en stigende miljøbevidsthed hos forbrugerne forventer Morten Vestermark i øvrigt, at der fremover skal repareres flere komfurer, køleskabe og andre hårde hvidevarer. Derfor har virksomheden øjnene rettet mod nye medarbejdere, der også besidder de egenskaber.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Skjoldnæs-kaptajn har afleveret sine nøgler: Stopper med øjeblikkelig virkning

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Svendborg

Skepsis over ny legeplads: Kommer til at gå ud over torvehandlen

Ærø For abonnenter

Hverken glamping eller hotel: Søbygaards fremtid er på plads

Faaborg-Midtfyn

Sensationelt fund: Ligsten over prominent Faaborg-købmand dukker op under kirkens gulv

Svendborg

Snart kan børnene rutsje og klatre i midtbyen: Sådan kommer den nye legeplads på torvet til at se ud

Erhverv For abonnenter

Trælastkæden Bygma bekræfter: - Ja, vi er på vej til Svendborg

Fyn For abonnenter

Link til artikel med opdaterede corona-tal fra din kommune

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Forlod tv-branchen i Amsterdam til fordel for en skov på Langeland: Nu lever de af glamourøs camping

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Ærø

Pengene vælter ind: Ærø kåret til Europas mest energiansvarlige ø

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

Kultur

Fem nye navne på Heartland: Fleetwood Mac-legende giver sin første solokoncert i Danmark

Langeland For abonnenter

Værtshus-ejer i retten for at holde åbent under nedlukning: - Det er ikke rimeligt med så kort varsel at regne med, at vi har styr på restriktionerne

Svendborg

Undskyld for fjernvarmeuheld: - Nina skal holdes skadefri

Annonce