Annonce
Langeland

Vandretur ad nye bystier

Røde varder markerer to nye stier i Rudkøbing - her ved Havnegade, hvor der også er etableret en ny fodgængerovergang. Privatfoto: Jette Purup
Søndag den 2. august inviterer Langelands Sti-venner på tur med afgang fra Rudkøbing.

RUDKØBING: Langelands Sti-venner inviterer på gratis vandretur med guide ad to nye gangstier, som forbinder by og havn i Rudkøbing. Turen begynder på SuperBrugsens Torv søndag den 2. august klokken 10.

- Vi følger det ene af de nye stiforløb ad Østergade, Ramsherred og langs havnen til Skudehavnen, lyder det i en pressemeddelelse.

Thomas Buhl, projektleder for sti-projektet i Langeland Kommune, fortæller om stiernes tilblivelse og viser eksempler på de varder, som skal informere om oplevelser på turen.

Annonce

- Vi fortsætter ud under Langelandsbroen og ad Øhavsstien langs kysten til Rifbjerg, hvor vi låner græsset ved Bodil og Svend Sørensens shelter til frokostpausen.

Vandreturen søndag den 2. august begynder og slutter ved SuperBrugsen i Rudkøbing. Den er ca. 11 km lang. Kort: Jesper Ansbæk

Fra arrangørerne lyder en opfordring til selv at medbringe madpakke og drikkelse.

Retur til Rudkøbing går ad Strandvejen og Peløkkevej til Skudehavnen og slutter med at følge det andet nye stiforløb gennem Ørstedsparken og Grønnegården.

Tilbage ved SuperBrugsen serverer uddeler Kim Behnfeld Jensen kaffe og kage klokken cirka 14, og vi takker for brugsens sponsorat til stivennernes bog ”En fodtur Langeland rundt langs kysten”.

Turen er cirka 11 kilometer lang med mulighed for at korte af undervejs; kaffen serveres, når de sidste når frem til SuperBrugsen.

Torsdag den 23. juli kl. 10 arrangerer sti-vennerne en prøvevanding ad samme rute med start og slut ved SuperBrugsen, og alle er velkomne. Men det bliver uden oplæg og gratis brugs-kaffe. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce