Annonce
112

Vandet kommer i aften: Borgere ved Odense Fjord kan hente sandsække

Der er varsel om forhøjet vandstand ved Odense Fjord sent mandag aften, og Beredskab Fyn udleverer mandag sand og sandsække til berørte borgere. Arkivfoto: Sugi Thiru.
Mandag ved midnatstid kan vandstanden i Odense Fjord nå op til 1,4 meter over det normale. Borgere på udsatte adresser kan fra mandag morgen hente sandsække hos Beredskab Fyn.
Annonce

Odense: Sent mandag aften vil vandstanden i Odense Fjord være forhøjet, og Beredskab Fyn udleverer derfor i løbet af dagen sandsække til borgere, som kan blive berørt. Det oplyser Beredskab Fyn i en pressemeddelelse.

Sand og sandsække kan afhentes på Muslingevej 14 i Seden Strandby og på Skibhusvej 428C i Odense. Udleveringen åbnede mandag klokken seks.

Beredskab Fyn forventer ikke behov for udlevering af sandsække til borgere andre steder på Fyn.

Den forhøjede vandstand ventes at toppe omkring klokken 23.50. DMI har tidligt mandag morgen udsendt et varsel om forhøjet vandstand ved en stor del af de danske kyster, og ved den nordlige del af Fyn forventes en vandstand mellem 1,2 og 1,4 meter over normalen.

Ifølge DMI kan der forekomme forhøjet vandstand i forbindelse med højvande helt frem til onsdag, fordi blæsten ser ud til at fortsætte med en frisk vind til kuling og nogle steder med vindstød af stormstyrke.

Man kan følge med i varslerne for både vind og vand på DMI's hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce