Annonce
Erhverv

Valdemars Slot på vej mod konkurs: Selskab sendt til tvangsopløsning

Valdemars Slot. Foto: Katrine Becher Damkjær
Ifølge cvr.dk er selskabet bag Valdemars Slot sendt til tvangsopløsning. Det kan føre til salg af slottet, skriver Berlingske.dk

Tåsinge: Familiestriden på Valdemars Slot er tilsyneladende ikke blevet løst. Selskabet bag det historiske slot er ifølge CVR-registreret nemlig sendt til tvangsopløsning, og det kommer kort tid efter, at bestyrelsesmedlem Christian Ahlefeldt-Laurvig kunne fortælle, at regnskabet ikke var blevet godkendt af den ene af de to ejere, Caroline Fleming.

- Det er trist, og jeg er uforstående over for, at den ene af ejerne ikke vil godkende et regnskab, som er blevet totalt gransket af tredjepart, sagde han til Fyns Amts Avis den 21. maj.

Derfor var regnskabet heller ikke afleveret til Erhvervsstyrelsen i tide. Og det er med henvisning til netop en paragraf i selskabsloven om manglende aflevering af regnskab, at anmodningen om opløsning af Valdemars Slot Gods A/S er registreret på cvr.dk 1. juni.

Annonce

På cvr.dk kan man også læse, at bestyrelsen i samme ombæring er fratrådt sammen med direktør Louise Albinus, Caroline Flemings søster og den anden ejer af Valdemars Slot.

Ifølge Berlingske.dk er næste skridt nu, at en såkaldt likvidator nu skal forsøge at bringe orden i selskabets forhold, altså blive enige om at få afleveret et årsregnskab for Valdemars Slot Gods A/S.

Hvis ikke det lykkes kan et salg af slottet – der har været på familiens hænder i generationer – komme på tale.

- Hvis selskabet går konkurs, kan det blive nødvendigt at sælge slottet, har konkursadvokaten Pernille Bisgaard udtalt til Berlingske.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Fire nye dyt i bamsen: Danmark rev russerne midt over i vild spille-rus

Annonce