Annonce
Fyn

Vagn Østergaard blev Bridgewalking Lillebælts gæst nummer 250.000

Gæst nummer 250.000 blev overrasket efter sin tur over broen med blomster, et diplom og 10 fribiletter. Til venstre ses chefen for Bridgewalking Lillebælt Lone Skjoldaa. I midten ses den heldige Vagn Østergaard fra København, som blev gæst 250.000. Til højre ses Steen Møller, den ny estabschef for Middelfart Kommune. Foto: Bridgewalking Lillebælt.
Annonce

I læ under grene og blade fra den bagende sol i skoven ved den gamle Lillebæltsbro blev Vagn Østergaard fra København 11. august klokken 12 overrasket af chefen for Bridgewalking Lillebælt Lone Skjoldaa og Middelfart Kommunes nye stabschef Steen Møller. Vagn Østergaard er nemlig Bridgewalking Lillebælts gæst nummer 250.000. En kæmpe milepæl ifølge både Steen Møller og Lone Skoldaa.

- Det er jo en kvart million på fem år. Det er helt vildt. Især fordi vi kun regnede med at få 20.000 om året, da vi startede, smiler Lone Skjoldaa, mens Steen Møller nikker.

- Vi er super glade og beærede over, at vi har nået den her milepæl - specielt fordi COVID-19 gjorde os meget nervøse i forhold til, om vi ville miste gæster, griner Lone Skjoldaa.

Dog var Vagn Østergaard knap så energisk over hans nye titel som gæst nummer 250.000.

- Jeg tænkte ikke rigtig noget, da de fortalte, at det var mig. Men det er da fint. Det var dog en dejlig og smuk tur over broen, siger Vagn Østergaard køligt.

Til gengæld kan Lone Skjoldaa og Steen Møller ikke få armene ned over milepælen.

- Jeg føler mig super heldig, fordi jeg har verdens bedste job. Jeg giver folk smukke og unikke oplevelser. Så det er et kæmpe skulderklap at få 250.000 gæster i løbet af fem år, fortæller Lone Skjoldaa.

- Det er vildt imponerende, når man tænker over, at der 250.000 individuelle mennesker, som har besøgt den her fantastiske attraktion over de sidste fem år, siger Steen Møller.

Milepælen blev fejret af Bridgewalking Lillebælts personale sammen med den kendte attraktions gæster. Bridgewalking Lillebælt serverede muffins, kaffe og koldt vand, mens der pyntet med flag og blomster. Foto: Bridgewalking Lillebælt.
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Mekanikeren var selv i tvivl i morges: De færreste ved, hvordan de tænder for tågelygterne

Svendborg

Mand reddet op af Svendborg Havn

Faaborg-Midtfyn

Elev på Tingagerskolen testet positiv for corona: Alle elever i klassen og en lærer er sendt hjem

Ærø For abonnenter

Tidligere borgmester på Ærø giver råd inden budget-forhandlinger: Man skal tænke sig om, inden man bruger alle pengene

Svendborg

Taxachauffører med opfordring til bilister i tågen: Hold afstand, husk tågelygter og sænk farten

Annonce