Annonce
Ærø

Værdikort bliver billigere: Spar en femmer på færgebilletten

Trafikdirektør Keld Møller glæder sig over at kunne give kunderne højere rabat. Foto: Michael Bager
Brugere af Ærøfærgernes værdikort skal ikke længere nøjes med fem procent rabat. Kommunalbestyrelsen har besluttet at hæve rabatten til ti procent.

Ærø: Når man køber personbilletter med værdikort hos Ærøfærgerne, vil man fremover få en rabat på ti procent i stedet for de nuværende fem procent. Det blev vedtaget ved onsdagens kommunalbestyrelsesmøde. Forslagets ophavsmand trafikdirektør Keld Møller er tilfreds med beslutningen.

- Den sum, der var afsat til værdikortene, var ikke blevet brugt ved rabatten på fem procent, så derfor gav det mening at hæve det til ti procent. Når vi nu har fået pengene til at give rabat, vil vi også gerne give rabatten til kunderne, siger Keld Møller.

Den hævede rabat betyder, at en personbillet til 44 kroner i lavsæsonen fremover vil kunne købes til 39,60 kroner med værdikort, imens en personbillet i højsæsonen vil falde fra 117 kroner til 105,30 kroner.

Annonce

Flere skal bruge værdikort

Når man køber et værdikort, har det en værdi på 1.200 kroner. Man modtager herefter en kode, som skal bruges ved bestilling af personbilletter. Formålet med et værdikort er at gøre det nemmere at bestille billet, fordi man slipper for at skulle finde sit betalingskort frem hver gang. Alligevel er der ikke særlig mange, der køber værdikortene. Ifølge Ærøfærgerne købes der omkring 732 værdikort på et år, og det er ikke nok, mener Keld Møller.


Når vi nu har fået pengene til at give rabat, vil vi også gerne give rabatten til kunderne.

Keld Møller


- Vi vil rigtig gerne have nogle folk over på at bruge værdikortet. Ordningen er ikke blevet brugt så meget, som vi troede, at den ville, hvilket nok skyldes, at rabatten har været så lille. Efter at der er kommet landevejsprincip, så er fem procent ikke særlig meget, og derfor vil vi gerne have det op på ti procent, siger Keld Møller.

Trafikdirektøren forventer, at det administrative arbejde vil blive mindre, hvis flere begynder at gøre brug af værdikortet.

- Hvis folk selv klarer købene, så bliver det jo nemmere i stedet for, at vi gør det for dem.

Keld Møller regner med, at den nye rabat vil træde i kraft i løbet af marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ærø

Læserbrev: Ærø som ferieø

Annonce