Annoncørbetalt indhold

Vælg økologi, når du vælger mødested

Der er mange gode grunde til at økologi bør vægte højt, når du skal vælge møde, kursus og konferencecenter. Men kender du dem? Hvad ligger der bag Det Økologiske Spisemærke? Og er der egentlig nogen forskel? Svaret er ja.

Lad os hjælpe dig med lidt baggrundsviden. Facts om økologisk certificering i Danmark:

• Økologiske råvarer indeholder ikke sprøjtegifte.
• Økologiske grøntsager indeholder generelt flere nærings- og smagsstoffer og mindre vand pr. kg.
• Økologiske fødevarer er ikke sminket med kunstige farvestoffer og sødemidler.
• Økologisk kød stammer fra dyr med meget strenge krav til dyrevelfærd.
• Økologi er godt for vores grundvand og natur, fordi der netop IKKE benyttes sprøjtemidler der kan sive ned i vores grundvand og økologiske arealer er renere og rigere for naturen.
• Gensplejsning er forbudt, både i råvarerne og i foderet til dyrene.
• Ø-mærker, herunder Det Økologiske Spisemærke er underlagt streng kontrol.

Det behøver ikke være kedeligt at spise økologisk

Kvaliteten på de økologiske råvarer er i de senere år kommet op på et rigtig flot niveau.Derfor er det blevet langt lettere at lave inspirerende retter og buffeter, fordi der groft sagt ikke nogen begrænsninger. Selv de lidt ”forbudte” ting, som f.eks. hjemmelavet remoulade kan laves økologisk og lidt sundere - og endda smage bedre qva de økologiske råvarer.

Annonce

Mere energi og sundhed i mødet

En god kombination af traditionelle retter krydret med nye spændende sundere retter, alt sammen af økologiske råvarer, er med til at give ekstra energi og bedre koncentration. Så det gamle ordsprog ”uden mad og drikke, duer helten ikke”, er endnu mere retvisende, når man taler om økologisk mad. Velbekomme.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.