Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ups: For billige ostemadder gav underskud på 77.000 kr.

De gamle får ostemadderne for billigt, så nu kommer politikerne kostforplejningen til undsætning, så der ikke bliver underskud på ostekontoen. Arkivfoto.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Ostehungrende ældre er ved at spise kommunens kostafdeling ud af huset, så politikerne må skride ind med en prisforhøjelse.

Den kommunale kostforplejning kom nemlig til at prissætte ostemadderne for billigt i den takstoversigt, afdelingen sendte til og fik godkendt af politikerne i forbindelse med godkendelse af kommunens budget.

De folkevalgte godkendte mere eller mindre pr. automatik en pris på seks kroner for to stykker brød med ost. Men det var en fejl, for prisen skulle have været 12 kr. for de to ostermadder.

Skulle Kostforplejningen nøjes med at opkræve det halve, vil det give en årligt mindreindtægt på 77.000 kr., viser beregninger, så nu bliver kommunalbestyrelsen bedt om at godkende et forslag om at lade prisen for to ostemadder stige til de 12 kr.

Foreløbig har økonomiudvalget nikket ja til at lade prisen stige, og det ventes, at kommunalbestyrelsen følger indstillingen og bider til bollen på tirsdag./cille

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce