Annonce
Navne

Unikt talent forfremmet i OnRobot

Vikram Kumar

Nyt job: I OnRobots hovedkontor i Odense hedder den nye general manager Vikram Kumar. Han er 39 år og har i alt 17 års værdifuld erfaring med sig inden for industri og automation i lande som Storbritannien, Europa, Mellemøsten og Asien, men også i Danmark.

Bot et par måneder efter han startede i sit nye job, blev Vikram Kumar forfremmet til som general manager også at have ansvar for OnRobots marked og forhandlere i Central- og Østeuropa samt Rusland. I forvejen var han ansat til via lokale partnere at drive salget i Norden og på de britiske øer.

Vikram tiltrådte OnRobot kort før julen 2019.

Annonce

Han har en baggrund som mekanikingeniør fra Indien og en MBA fra University of Bedfordshire i England samt mere end 20 certificeringer, fire programmeringssprog og så taler han engelsk og dansk.

Energien, entusiasmen og optimismen er stærk hos OnRobots nye profil. Folk, der kender Vikram Kumar som kollega og leder fremhæver hans naturlige ledelsestæft og iøjnefaldende flair for at skabe høj motivation og vise anerkendelse for dem, han samarbejder med, altimens han eliminerer silotendenser.

Det er 10 år siden, Vikram og hans hustru, der er tandlæge, flyttede til Danmark. Det var arbejdspladskulturen og Skandinaviens meget ubureaukratiske stil med et fladt hierarki og lige muligheder for alle, der fik ham til at foretrække Danmark frem for sit fødeland Indien.

Vikram Kumar er bosat i Herning med sin 20 måneder gamle søn og konen. I fritiden nyder han at bo i den dynamiske by på heden med kultur- og sportsevents, og så er nærheden til Jyllands fire lufthavne praktisk, når man arbejder i mere end 15 lande i Europa og længere østpå end det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce