Annonce
Langeland

Unge konkurrerede i Langelands Talentshow

Vinder af talentkonkurrencen Mia Lund Jacobsen får overrakt gavekort af klubmedarbejder og tovholder Fadil Zukanovic. Privatfoto: Kim Boserup

Rudkøbing: Midt under indkøbsræset på Black Friday i Rudkøbing holdt ungdomsskolen et talentshow. 23 unge mennesker i alderen 10-18 år gav alt hvad de havde i sig for at give publikum et flot show i Ungdomskulturhuset, der var fyldt med mennesker.

Vinderen i år blev Mia Lund Jacobsen med sangen "When I was your man" af Bruno Marsh. Andenpladserne gik til Christian Bondo Uhrenholdt og Andrea Bang Rosenbeck, mens tredjepladserne gik til Mikala Skov Arvedsen, Nete Villesen og Clara Behnfeld Jensen.

Arrangementet satte også ekstra gang i bylivet ved at de deltagende i kraft af sponsorater fra de handelsdrivende kunne vinde gavekort, der blev brugt ude i byen bagefter. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Ærø

'Et par tusinde kroner': Folkemødet underdrev ø-coasters udgifter til havneleje

Annonce