Annonce
Fyn

Ulovlige fester lukket: Politiet i aktion på Langeland og i Odense

Politiet måtte natten mellem lørdag og søndag rykke ud to gange for at lukke ulovlige fester, blandt andet en bryllupsfest i Odense. Arkivfoto: Michael Bager
På et hotel i Odense var et bryllup med cirka 40 gæster stadig i fuld gang klokken 00.40, og nu er der en bøde på vej, oplyser Fyns Politi. Også en værthusejer i Rudkøbing holdt åbent længe efter det tilladte tidspunkt.
Annonce

Natten mellem lørdag og søndag har Fyns Politi to gange været nødsaget til at lukke fester, der kørte videre efter klokken 22 og dermed var ulovlige på grund af de aktuelle corona-restriktioner.

Ifølge Ehm Christensen, vagtchef ved Fyns Politi, var der 00.40 stadig fuld gang i en bryllupsfest på et hotel i Odense C. Politiet måtte derfor lukke festen og sende gæsterne hjem.

- Derfor er der nu en bøde på vej til arrangøren, oplyser Ehm Christensen, der tilføjer, at bøden sandsynligvis bliver på 10.000 kroner. Men det skal politiets jurister se nærmere på.

Da antallet af gæster var omkring 40, slipper arrangøren dog for en sigtelse for brud på forsamlingsforbuddet, som lyder på maksimalt 50 personer.

Annonce

Værtshus holdt længe åbent

Også på Langeland, nærmere bestemt i Rudkøbing, måtte politiet rykke ud.

Her var der stadig gang i en mindre fest på et værtshus langt efter klokken 22.00, hvor stedet skulle have været lukket ifølge de regler, der gælder for tiden.

- Vi finder klokken 01.20 ejeren og tre gæster til stede i lokalerne, og derfor kan ejeren imødese en bøde, oplyser Ehm Christensen.

Annonce
Annonce
Fyn

Rabbits vinder drama i overtiden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Langeland

Pyromanerne på rådhuset

Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

Annonce