Annonce
Ærø

Udvalg siger ja til 12 meter høj bådhal på Reberbanen

Det er HCC Bådeværft, der har ansøgt om at bygge en bådhal på Reberbanen i Marstal. Den skal være 12 meter høj, og derfor har man skullet søge dispensation, da lokalplanen for området egentlig kun står til 8,5 meter høje bygninger. Arkivfoto: Lasse Hansen.

Marstal: Torsdag eftermiddag skulle Teknik-, Miljø og Havneudvalget tage stilling til, hvorvidt man ville give dispensation til at bygge en 12 meter høj bådhal på sydsiden af Reberbanen.

Lokalplanen siger ellers, at der kun må bygges i 8,5 meters højde, men der er en ventil i lokalplanen, der siger, at man undtagelsesvis, hvis behovet er der, har mulighed for at bygge i op til 12 meter. Det fortæller udvalgets formand, Lennart Mogensen (V).

- Og den har vi valgt at gøre brug af, oplyser han.

Annonce

Et flertal i udvalget stemte nemlig for dispensationen til at bygge den 12 meter høje bådhal, som HCC Bådeværft gerne vil bygge på Reberbanen til opbevaring og renovering af deres skibe. Det, selvom 16 beboere havde gjort indsigelser til byggeriet.

Alle i udvalget med undtagelse af én stemte for at dispensere, og dermed ser det altså ud til, at der nu skal bygges bådhal på Reberbanen.

- Nu skal vi have projektet ind. Der kommer en byggesagsbehandling på det, så er der formaliteterne, og så kan man egentlig begynde at bygge, lyder det fra Lennart Mogensen./limai

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Fyns Amts Avis mener: Hjertelig tak for hjælpen til Christian Eriksens læger – og til hjerteløberen tirsdag i Svendborg. Og forhåbentlig også til flere af os andre

Annonce