Annonce
Faaborg-Midtfyn

Tysk-sproget Faaborg-forfatter præsenterede sin nye børnebog online

Andreas Greve har vist fået besøg af en af Lena Winkels illustrationer. Her sidder han hjemme i Faaborg og præsenterer sin nye børnebog for et tysk publikum. Privatfoto
Andreas Greve måtte sidde i sin stue i Østerbrogade og fortælle om sin nye børnebog i en video på YouTube.
Annonce

Faaborg/Tyskland: For nylig udkom den tyskfødte forfatter Andreas Greves anden børnebog med titlen ”Haben wir auch nichts vergessen?”

Bogen er skrevet af Andreas Greve og illustreret af Lena Winkel, og det er efterfølgeren til ”Komm bald wieder”, der udkom i 2018.

Meningen var, at den nye bog skulle have været præsenteret ved flere forskellige lejligheder i det tyske, fortæller Andreas Greve, der bor på Østerbrogade i Faaborg. Men så kom coronaen.

”Haben wir auch nichts vergessen?” udkom til Leipziger Buchmesse, som blev aflyst i sidste øjeblik.

I Hamborg skulle bogen præsenteres for cirka 70 børn og voksne i ”Kinderbuchhaus im Altonaer Museum”, men også dette arrangement måtte aflyses.

Men arrangørerne her spurgte, om der ikke kunne laves en online præsentation af bogen i stedet for, og det sagde Andreas Greve og Lena Winkler ja til.

- På den måde blev jeg ligesom "studievært" eller ”stue-YouTuber”, som sidder ved mit skrivebord i Faaborg og præsenterer, fortæller Andreas Greve, der med kameramand og iPad fik sin del af præsentationen i kassen.

Filmen udkom på YouTube 10. maj og kan stadig ses dér med titlen ”Haben wir auch nichts vergessen? | Lesung mit Andreas Greve und Lena Winkel | Kinder·Buch·zu·Haus”.

"Komm bald wieder", Andreas Greves seneste børnebog, udkom i 2019 på dansk med titlen "Kom snart igen". Der er p.t. ingen aktuelle planer om, at den nye børnebog udkommer på dansk.

Privatfoto

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

GOG: Han bliver bare ved og ved

Ærø

Brand i container på HCC Bådeværft

Annonce