Annonce
Ærø

Turist- og erhvervschef vil ikke stille op til interview om kritisk nyhedsbrev

Chris Hammeken, direktør i Ærø Turist og Erhverv. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Chris Hammeken ønsker kun at give skriftlig svar på spørgsmål til sin hårde kritik mod avisen.
Annonce

Ærø: I fredagens nyhedsbrev fra Ærø Turist- og Erhvervsforening retter turist- og erhvervsdirektør Chris Hammeken en lang og hård kritik mod Fyns Amts Avis' artikler om to tidligere medarbejderes klager over arbejdsmiljøet på og ledelsen af Marstal Søfartsmuseum.

Avisen kontaktede mandag formiddag Chris Hammeken for at lave et interview om, hvorfor han valgte at bruge ugebrevet på at kritisere avisens journalistik.

Avisen aftalte med turist- og erhvervsdirektøren, at vi kunne interviewe ham telefonisk mandag eftermiddag. Han bad om, at vi sendte ham en mail med nogle af de spørgsmål, som vi i første omgang gerne ville have svar på, så han kunne forberede sig på interviewet. Det gjorde vi.

Efterfølgende sendte turist- og erhvervsdirektøren skriftlige svar på spørgsmålene og understregede i en mail og efterfølgende telefonsamtale, at han kun havde lyst til at svare på avisens spørgsmål og eventuelt opfølgende spørgsmål med skriftlige svar. Vi mener ikke, at han har svaret fyldestgørende på vores spørgsmål, og ville gerne have haft mulighed for at stille opfølgende spørgsmål mundtligt. Da det ikke var muligt, vælger vi ikke at bringe svarene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Svendborg For abonnenter

Tillidsmand rystet over lukning af kraftvarmeværk: - Vi troede, vi havde frem til 2024. Nu får vi travlt med at omskole os

Annonce