Annonce
Erhverv

Tre tip - sådan holder vi humøret højt

Trøstekage og lørdag på en tirsdag. Anlægsgartnerne har flere gode fif til, hvordan de holder humøret højt i hverdagen. Foto: Christian Nordholt
Anlægsgartnerne Christina Nielsen og Dennis Holm giver deres bud på, hvordan de holder skruen i vandet i en alvorlig tid.
Annonce

Brødtekst

Annonce

1. Lørdag på en tirsdag

Dennis Holm: Jeg har tre børn, og min kæreste, børnene og jeg har aftalt, at vi holder lørdag på en hverdag. Børnene skal jo alligevel ikke op og i skole og børnehave, så det er lige meget, og de synes, det er sjovt, når tirsdag bliver til lørdag. Så laver vi popcorn og vælger en god film, vi sidder og ser. Det er godt at vende tingene lidt på hovedet engang imellem.

Annonce

2. Nyd foråret

Christina Nielsen: Jeg glæder mig over, at vi stadig kan være udenfor, og at det er så lækkert vejr med sol og en masse lys. Det er noget af det, der holder mig oppe, og vi skal virkelig huske at nyde foråret, især nu. Tænk positivt - det virker faktisk.

Annonce

3. Køb trøstekager

Der ryger en kage eller to eller tre ekstra ned hos begge gartnere i øjeblikket. Dennis Holm erklærer sig mester i at købe trøstekage - der ryger en træstamme ekstra ned, men det går til et godt formål, mener han - for den lokale bager skal også leve. Hos Christina Nielsen er trøstekage-behovet ikke så stort, men når det rammer, står den helst på brunsviger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Annonce