Annonce
Langeland

Tre sommerhuse i Bukkemose på tvangsauktion

Tre sommerhuse i Bukkemose tæt ved stranden - alle med samme ejer - er sat på tvansauktion. Arkivfoto.
Tre sommerhuse i Bukkemose ved Humble - alle med samme ejer - er sat på tvansauktion. Husene har stået tomme i mange år. Ejeren oplyser, at formålet med husene har været at udleje dem.

BUKKEMOSE: Tre sommerhuse Bukkemose, Humble, skal på tvangsauktion. Husene, der ligger på Grottevej nr. 2, 4 og 6 , er elle ejet af Maria Olsson, bosiddende i Odense.

Hun købte i sin tid husene med henblik på udlejning, oplyser hun til avisen.

- Jeg har forsøgt ar leje dem ud, men det har været svært, siger hun.

Af Statstidende fremgår det, at "Ejendommen fremstår i særdeles dårlig vedligeholdelsesstand og er ikke ryddeliggjort, såvel indvendigt som udvendigt."

Maria Olsson forklarer, at hun har ejet husene i over 10 år og oprindeligt købt dem for at tjene penge på udlejning. Men at hun ikke har haft penge til at sætte husene i ordentlig stand, og at det kun er lykkes hende at udleje dem i et meget lille omfang.

- Der har været mange problemer med udlejningen, og det har været meget svært, siger hun.

Maria Olsson forklarer, at hun ikke ønsker, at husene bliver solgt. Hun vil gerne beholde dem til udlejning.

Tvangsauktionen finder sted den 12. marts kl. 09:45 ved Retten i Svendborg. Begæreren af auktionen er kurator og advokat Morten Einshøj Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: Sydfynske trafikprojekter på dagsordenen nu

Coronakrisen har sat meget i stå og i de seneste uger har vi i Folketinget brugt mange kræfter på adskillige hjælpepakker til mange forskellige sektorer for at hjælpe Danmark så skånsomt som muligt gennem krisen. Nu er tiden kommet til også igen at se fremad. Væksten er ikke alene gået i stå, den er også slået tilbage. Derfor er det vigtigt, at vi fra statens side hurtigt får gang i nye projekter, der kan skabe og understøtte ny vækst, beskæftigelse og udvikling. I Venstre har vi nu meldt ud og opfordret til forhandlinger om igangsættelse af infrastruktur- og trafikprojekter. Det sydfynske trafikprojekt ”Fra Omvej til Genvej” skal på dagsordenen i Folketinget nu og sammen med Lolland/Falster dermed skabe hurtigere trafikkorridor fra Sydfyn til Femernforbindelsen, som forventes at komme om nogle år. Her på den sydfynske side handler det om en ny omfartsvej på Tåsinge, og på Lolland-siden om en fremskudt færgehavn. Projektet vil give øget og hurtigere fremkommelighed. På den måde vil projektet medvirke til at gøre Svendborg, Langeland og hele det sydfynske område attraktivt at investere i som virksomhed og samtidig styrke bosætningen. Allerede i disse år inden Femernforbindelsen er etableret, mærker man tydeligt, at trafikmængden øges hen over Tåsinge og Langeland. Derfor skal dette vigtige trafikprojekt på dagsordenen nu. Samtidig udestår der også investeringer i at færdiggøre investeringer i støjskærme fra Svendborgmotorvejen og et stykke frem mod Svendborgsund. En del er lavet. Det resterende bør sættes i gang nu. Og det er ligetil at gå i gang med nu. Helt oplagt er det naturligvis også nu at få sat gang i cykelstiprojektet fra Ollerup til Svendborg. Nu har staten chancen for at gå foran og give et projektet et godt startskud. Lad os komme i gang. Kære regering. Sæt infrastrukturplan på dagsordenen nu, og indkald til forhandlinger. Sæt disse sydfynske trafikprojekter på planen. Der er behov for det.

Erhverv

Butikkerne lider: Men loyale kunder i lokalsamfund kan gøre livet lettere efter krisen

Annonce