Annoncørbetalt indhold

Tre måder du kan kickstarte din opsparing

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du planlægger måske en længere og omkostningstung ferie, lægger vægt på at kunne betale uforudsete udgifter kontant eller prioriterer højt at kunne købe mærkevarer. Motivationen for at lave en opsparing kan variere og udspringe fra mange forskellige ting, der afhænger af den enkelte person og dennes personlige præferencer.

Heldigvis er deres flere forskellige måder at komme i gang med din opsparing allerede i dag. Du kan eksempelvis kickstarte din opsparing, hvis du går med tanken om at lave en stor investering eller blot ønsker at starte med at investere et beskedent beløb. Investering er dog bare en blandt flere forskellige måder at komme i gang med at spare op, og der er imidlertid en lang række forskellige investeringsformer, du kan benytte dig af.

Annonce

Investér i futures

Futures og investering heri kan ligesom alle andre former for investering være risikabelt. Risikoen kan dog imødekommes og forsøges at undgås, hvis du sætter dig godt ind i markedet og lægger en hensigtsmæssig handelsstrategi. Hvis du har mod på dette, kan du med fordel overveje om handel med futures er noget for dig.

Kort fortalt omfatter handel med futures, at du indgår en indbyrdes aftale med sælger. Denne aftale indebærer, at I sammen har fastsat en bestemt kurs for et givent aktiv og desuden et tidspunkt i fremtiden. Hvorvidt du som køber opnår et afkast på denne handelsaftale, afhænger af, om kursen på det givne tidspunkt befinder sig over eller under den tidligere fastsatte kurs.

Læg et budget

At lægge et budget er hverken nyt eller banebrydende men såfremt dette fuldføres optimalt, kan det have store fordele for din privatøkonomi og give dig et godt overblik. Jo mere detaljeret du fremlægger dit budget, des større chance har du for at forudse udgifter og dermed yderligere have mulighed for at planlægge dit budget herefter. Du kan desuden nyde godt af at sørge for, der altid er luft i dit budget.

Lav en opsparingskonto

Hvis dit mål med at lave et budget er at få flere penge ind på din opsparingskonto, skal du naturligvis tilrettelægge dit budget med øje for at have et månedligt overskud, som altså skal indsættes på netop denne respektive konto. Pengene på opsparingskontoen kan du gemme til netop det formål du har med opsparingen. Hvis du har flere forskellige ting, du ønsker at bruge opsparingen på, kan du med fordel lave flere forskellige opsparingskonti, for derved at have bedre overblik over den gældende status for dine forskellige konti.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.