Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd når du anskaffer et kæledyr

Mother with her baby playing with pet on the floor at the kitchen at home

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskerne er vilde med kæledyr. De fleste af os har haft en hamster, en kanin, kat eller hund i løbet af vores barndom, og for rigtig mange fortsætter glæden ved at have selskab af et kæledyr gennem hele livet.


Annonce

Mange mennesker oplever således, at hvis de først har prøvet at have hund, så er det rigtigt svært at undvære det, man med fuld ret kalder menneskets bedste ven: Den er altid glad, når man kommer hjem, den har ingen bagtanker, tilbyder gode relationer og giver dig masser af motion. Hunden skal nemlig luftes, uanset om vejret er godt eller dårligt, og det betyder, at man også kommer afsted på de dage, hvor vejret ellers ville gøre det nemt at overtale en selv til at blive siddende i sofaen med en roman og en kop te.


Men man skal også tænke sig om, når man overvejer at anskaffe sig et kæledyr. Der følger nemlig også pligter med, og man skal være klar til at stå last og brast med sit dyr gennem alle årene. At anskaffe en hund har10-15 års perspektiv, og en kat kan leve endnu længere.

Tag dig tid

Det første råd, vi vil give dig, er at købe kvalitetsfoder og udstyr til din hund, som er fri for skadelige stoffer m.v. Det kan være dyrt, men du kan spare penge med en Zooplus rabatkode, hvor du kan få gode tilbud på foder og andet til dyret.


Det andet råd er at tage dig tid til dit kæledyr. Selv om vi siger, at katten er sin egen, er den også et socialt væsen, der gerne vil have kontakt og blive aktiveret. Det gælder i endnu højere grad for en hund, og også en kanin har brug for andet end at sidde i sit bur dagen lang. Så afsæt tid til dit dyr. Giv dem fred, når de signalerer at de har brug for det, og vær sammen med dem, når de har brug for det. De fleste hunde har masser af legetøj, men de er sådan set lige så tilfredse med en gammel klud, bare du er der til at lege med den.


Det tredje råd er er at være enige om at anskaffe jer et dyr i familien. Alle skal være sammen om opgaven med at passe og træne dyret, og det er vigtigt at det bliver en del af familien, så dets behov kan blive opfyldt bedst muligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.