Annonce
Fyn

Travl weekend: Påvirkede bilister i hele kommunen

Politiet havde travlt med at stoppe bilister, som var påvirkede af alkohol og euforiserende stoffer denne weekend. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Nyborg: I alt tre gange måtte politiet anholde bilister denne weekend, efter de havde kørt i påvirket tilstand, på vejene i Nyborg Kommune.

Fredag morgen var der hattrick i Ullerslev, og en 23-årig mand fra Nyborg blev således sigtet for tre lovovertrædelser, da han blev stoppet i sin bil på Nyborgvej i Ullerslev.

For det første kørte manden med stjålne nummerplader, og efter test med alkometer og narkometer blev vedkommende også anholdt for både at være påvirket af spiritus og narko.

Samme dag gjorde en 57-årig kvindelig bilist fra Langeland sig bemærket, da hun slingrede en del på Svendborg Landevej i Frørup.

På et tidspunkt var hun kørt ind i græsrabatten og begyndte at bakke, hvorefter en anden bilist havde taget kontakt til hende. Vidnet fattede mistanke om, at bilisten var påvirket og tilkaldte politiet, som kunne bekræfte mistanken efter en måling med alkometer.

I Nyborg stoppede en patrulje natten til søndag en 20-årig mandlig bilist fra Kerteminde, som havde vækket deres opmærksomhed, mens han kørte på Vindingevej. Efter test med både alkometer og narkometer havde vist positive udfald, blev han ligeledes anholdt og kørt til blodprøve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce