Annonce
Svendborg

Torsdagens sydfynske coronatal: Stigning i Svendborg, men Ærø går stadig fri

Svendborg og Langeland ligger med antallet af coronatilfælde over bekymringsgrænsen. : Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix)
Annonce

Sydfyn: Mens antallet af coronatilfælde er stigende i Svendborg, er der ingen nye coronasmittede på Ærø. Og på Langeland er situationen den samme torsdag som onsdag.

Ifølge de seneste tal, som Statens Serum Institut har offentliggjort torsdag 29. oktober klokken 14.00, er der i løbet af de seneste syv dage registreret 30 smittede i Svendborg Kommune – det er en stigning på én i forhold til onsdag.

Incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - ligger derfor på 51. Dette betyder, at kommunen forsat er på bekymringslisten, hvor en kommune først fjernes, når incidenstallet er faldet til under 20.

På Langeland er der ligesom onsdag og tirsdag otte registrerede smittede de seneste syv dage, og deraf en incidens på 64.

På Ærø er der forsat stilstand. Sammen med Samsø er Ærø i øvrigt de eneste to kommuner, hvor der ikke er registreret nogle nye smittede de seneste syv dage. /anst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bagsiden

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Annonce