Annonce
Svendborg

Torsdagens sydfynske coronatal: Færre smittede i Svendborg og Faaborg-Midtfyn

Selvom coronasmitten lige nu er faldende i Svendborg og Faaborg-Midtfyn, befinder begge kommuner sig forsat på bekymringslisten. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Annonce

Sydfyn: Coronasmitten er lige nu faldende i Svendborg og Faaborg-Midtfyn kommuner, mens den er stigende på Langeland.

Det viser de seneste tal som Statens Serum Institut netop har offentliggjort her torsdag 26. november klokken 14.00.

De seneste syv dage er der registreret 37 smittede i Svendborg Kommune, hvilket er fem færre sammenlignet med gårsdagens tal. Samtidig er incidensen - antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere de seneste syv dage - faldet til 63,6. Men da tallet forsat er over 20, befinder kommunen sig stadig på sundhedsmyndighedernes såkaldte bekymringsliste.

Denne liste befinder Faaborg-Midtfyn Kommune sig også på, selvom den oplever færre smittede. I Faaborg-Midtfyn er der således de seneste syv dage registreret 16 tilfælde, hvilket er fem færre end i går, og samtidig er incidensen faldet til 31,1.

Langeland er det eneste sted på Sydfyn, der lige nu oplever en stigning i antallet af covid-19-smittede. Her er der nu fem registrerede smittede og en incidens på 40,1.

Ærø Kommune har stadig nul registrerede corona-smittede de seneste syv dage.

Det er forsat på en anden ø, at man lige nu finder de højeste incidens-tal. Nemlig på Samsø, hvor incidensen er 465,1, efterfulgt af Morsø med en incidens på 375,9 og Solrød med 369,6. /Sotla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ærø

Læserbrev: Netto vil til Marstal

Annonce